Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sanszos, hogy holnap megkapod. A teljesítés dátuma szerintem még a 2020-as dátum, ha nem tévedek.
Sziasztok!
Én február 9-én adtam le személyesen a bevallásomat, érkezési dátumnál is február 9 szerepel. Várhatom holnap az utalást, vagy majd csak március 16-án? (az adószámla egyenlegemnél a teljesítés dátuma március 16.)
Sziasztok
Nekunk meg èrkezett kb 10 perce, febr 8 an este lett elkuldve ügyfèlkapun.
Tudom. Ma még senki nem kapott, még nem indítottak utalásokat.
Ha 8-án lett érkeztetve, azt csak ma utalják el délelőtt.
Sziasztok énis 3dikan küldtem el levelet elsőbbségivel remélem ma már számlán lesz a penz
Február 4-én adtam fel 8-án vették át, tegnap azt mondták, hogy elutalták viszont nem kaptam meg, a bankomnál még nincs a pénz, most érdeklődtem!
Kicsit korán van még, majd 9 körül fog jönni
Én is febr. 8-án adtam le személyesen! ÉS számlára, kértem! Nekem sem jött! De fel hívom őket nemsokára!
Szia.Én február 3-án adtam be és csak 8-án vették át a levelet.Számlára kértem de semmi nem jött
Szia.Én is február 3-án adtam fel rádádulvajánlva elsőbbségivel számlára kértem a pénzt semmi nem jött.Kaptam itt segítséget nézzem meg mikor vették át és csak feb.8-án vették át.Én is csak várom....
Sziasztok! 2 napja küldtem be a papírt a navhoz. Minden oldal alját aláírta a férjem mielőtt vissza ment dolgozni 3 hétre viszont közben észre vettem, hogy a gyerekek adataiban volt hiba így az ÁNYK-val javítottam csak így ugyebár az az 1 oldal nem lett aláírva. Ebből gond lehet? Aláírás helye csak az első oldalon van ha jól tudom, a többi lap alján kiegészítésképp volt aláírva. Válaszokat előre is köszönöm :)
30931-es hozzászólásom. Máskor elég 1 kérdőjel is..
Február 4-én adtam fel ajánlva számlára kértem mikor várható??? Válaszod előre köszönöm
Sziasztok olyan kèrdésem lenne hogy az ùj adò modositások miatt mennyi lett az adòkedvezmény!! pl szja köszönöm
Köszi a válaszokat! Bízom benne hogy a héten lesz már.
Én február 1-én ,postáról ajanlva.postara kértem,várom 🙂
Postán. Általában. 30 nap plusz 7 napot rá kell számolni. Mi már azért nem kérjük postán. Utalva gyorsabb.
Jó estét! Kérdésem lenne! Adó bevallásom február 3-án attam föl elsőbbségivel ajánlva, 4 -kén lét feldolgozva utána jártam mikorra várhatom a pénzt? Még massem jőt semmi postai úton kértem csekken válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni hafebruár 17 én adtam le az adópapirt a navnál személyesen.Postán kértem a kifizetést mikorra várhatom kb?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Valóban ügyfélkapusok kapták meg ma.
Türelmesen várunk akkor
Felesleges őket hívogatni, személy szerint nem fogják megmondani TEL kód nélkül, hogy hogy áll a bevallásod.
Senki nem kapta meg, aki 7-én vagy 8-án adta föl postán.
Ma csak azok kaphatták meg, akik ügyfélkapun adták be 7-én.
Ha csak elsőbbséggel adtad föl, te sem tudod magadnak ellenőrizni, hogy mikor ért be.
Ahogy tegnap is írtam, olyanról tudok, aki 2-án adta postára és 8-ára ért be neki, és így leghamarabb csütörtökön kaphatja meg.
Sziasztok én február 5.en adtam fel elsőbbségivel és még nem érkezett semmi hívtam az adót és azt mondták meg fel sem dolgozták túl vannak terhelve de az fura hogy valaki 7.vagy 8.an adta fel és már megkapta
Köszi akkor elvileg csütörtökön meg is lesz?
Sziasztok.Februar 7.-én este adtam be ügyfélkapun, ma számlán volt a pénz.
Sziasztok!február 11én adtam be ügyfélkapun a bevallást...jól számolom hogy márc 16.an kell megkapjam a pénzt?Köszönöm előre is a válaszotokat!
További ajánlott fórumok: