Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Március 31-én nyújtottam be online az adóbevallásom. Az utolsó könyvelési dátum is ez. Szerintetek megkaphatom ma? Ez a harmincadik nap. Köszönöm szépen. Szép napot mindenkinek 🌞
Jó reggelt
Sajnos nem utálják ki. Én is így jártam. Tegnap voltam bent és ki kellett tölteni ATVUT17 es papírt. Innen van újból a 30 nap.
Én azért aggódó, mert voltam olyan "hülye", hogy az ügyfélkapun amikor megjött a tervezet, azonnal elfogadtam....nem választottam ki sem utalást, sem postai kifizetést... természetesen a címem alapból ott van nekik, illetve a számlaszám is évtizedek óta...
Van rá esély hogy postai úton kiküldik "maguktól"...kb most lenne esedékes 😞
Levonják a tb-t is és a többi tartozast is. Én ma kaptam levelet h egy augusztusi gyorshajtasos birsagot elutaltak a rendorsegnek így annyival kevesebbet fogok kapni.
Tavaly párom tv tartozasat vonták le automatikusan.
Én is online adtam be 25.- én...
De te mikor kaptad meg postán?
Hát holnap csak megjön most már.
Ma már biztos nem.
Kedves Hajniii
Én is 26-án adtam fel Én úgy hallottam ,hogy utalnak délután is
Sziasztok!
Volt valaki akinek délután utaltak?
Postán adtuk fel március 26.-án..
Úgy gondoltam hogy ma megjön,de semmi..
Március 25.- én hagyták jóvá a bevallásomat.
Postai úton van már aki megkapta szintén 25.i dátummal?
Mèg belefér ugye?
Az nem számít.
Befogadás után 30 nap + 4 nap, amíg a postás kiviszi.
Sziasztok!
Március 28 reggel adtam be online, most csipogott az SMS az összeggel 1 perce. Pest megye
Ismerősömnek péntek volt a 30. nap és most kapta meg számlára a jóváírást.
Budapest, ha számít, bár szerintem ez nem számít.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?