Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Adóbevallásom 2012,2013,2014-es evekről január 7.-én adtam fel. Apeh behívott fogarasi útra,mert a könyvelő elrontotta a bevallást a 1014-es évre.
Február 4-.én hívott az ellenőr,h 11.-én menjek be nyilatkozni.
11.-én azt mondta a gép már azt mutatja a másik két év,tehat 2012 és 2013 már kiutalás alatt van,azok hibátlanok voltak. Másnap,kedden a 2012-es összeget meg is kaptam a számlámra..
Viszont azóta semmi.
Ha a gépbe azt látja,hogy mindkettő kiutalva már meg kellett volna kapnom. pénteken felhívtam,azt mondta hétfőn tuti megkapom. Kedd van és semmi.
Olvastam,h a február 19.-en beadók bevallásának kiutalása nem 30 hanem maximum 34 nap lehet. Akárhogy is számolom,én már azon is túl estem.. Mit tanácsoltok,ilyenkor hova forduljak? Igazából hivogathatnám az ellenőrt,de ez nem az ő reszortja. :/
Egyebkent a könyvelő elnézte az adatokat és 150ezerrel többet adott volna nekem mint az állam. Ezert engem 75 ezer ft-ra büntettek meg. :D
Pedig pénzt nem vettem a kezembe.. És még van pofájuk késni a pénzemmel.. Vicc ez az egesz,komolyan.
Sziasztok!
Hogyan lehet ideiglenes ügyfélkaput csinálni?
sziasztok!
Én jan. 28-án ügyfélkapun keresztül adtam be.Remélem március első napjaiban meg is kapom. A bevallás státusza még mindig feldolgozás alatt.....
Én azt látom, hogy feldolgozásra vár..
Az összeget is látod?
Sziasztok!
Hétfőn beküldtem a bevallást,kezdődik megint a várakozás! :)
Sziasztok!
Kezdődik a várakozás.
Van olyan aki már beadta és látszik a folyószámláján?
sziasztok
Hét elején letelt a 30 napos határidőm és sehol a pénz.Apehot felhívtam,azt a választ kaptam,hogy már kiutalták a 30,napon.Nem értem,úgy tudom kiutalástól számítva 2-3 nap alatt ki kell hogy hozza a posta.Ezek szerint a postán ülnek a pénzemen?Hogy lehet ezt nyomon követni?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?