Ha fogamzásgátló tabletta és óvszer sem jöhet számításba, akkor mivel...? (beszélgetés)
Létezik hüvelykúp. Ez változó kinek jön be. Van aki nem bírja és van olyan pasi is aki nem szereti.
Illetve a spirálnak is rengeteg változata van, de ezt csak akkor teszik fel, ha már szültél.
Szia! Olvass utána a hüvelygyűrűnek.
Nálam sem jöhet szóba egyéb okok miatt a fent említett két dolog, úgyhogy én biztos a gyűrűre adnám a fejem.
Sziasztok!
Hamar - már az első egynehány szexuális élményem után - rájöttem, hogy az óvszer nem nekem való fogamzásgátló eszköz. Azt hiszem, allergiás vagyok rá - ha létezik ilyesmi. Röviden: egyáltalán nem élvezem vele a szexet, ráadásul sokszor fáj, utána napokig problémáim vannak.
Úgyhogy a tabletták felé fordultam, mivel kényelmes és kb. a leghatékonyabb fogamzásgátló hírében áll. Viszont elképesztő mértékben csökkenti a libidómat - legalábbis szerintem ez lehet az oka. Jelenleg a 3. féle bogyót szedem, de még mindig ugyanaz a helyzet, ha nem rosszabb.
Arra jutottam, hogy leállnék a gyógyszerekről - mindegyikről, amiket jelenleg szedek, beleértve a fogamzásgátló tablettát is - hogy ki lehessen zárni őket a libidócsökkenés okaként.
Persze lehet más oka is, utána néztem, viszont elsőként ezt jelölném meg, ha választanom kéne.
A kédrésem, hogy akkor mit használjak? Kinek milyen tapasztalatai vannak pl. a pesszáriummal kapcsolatban? Vagy más - lehetőleg hormonmentes - fogamzásgátló eszközzel?
Esetleg járt már valaki így, mint én? Mi volt a megoldás?
A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- A fogamzásgátló tabletta veszélyei
- Tudtok olyan biztos fogamzásgátló módszert, ami nem az óvszer, és nem is tabletta?