Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha az ex életének része maradsz fórum

Ha az ex életének része maradsz (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Ha az ex életének része maradsz

1 2
ápr. 29. 13:04

Szia!


Sajnálom, hogy csalódtál!


Néhány exemhez kedves emlék köt, némelyikükkel időnként beszélgetek is, a legnagyobb szerelmemmel, s néha nagy a kísértés, de ma már tudom, h nosztalgiára nem lehet felépíteni egy kapcsolatot, hiába tudom, hogy bármikor újra kezdené. Ami volt, elmúlt. Kivéve a régi hibákat. Azok ugyanúgy meglennének. Nem véletlen történtek a szakítások.

34. 3d787b167a (válaszként erre: 33. - 8c0417cce4)
2014. dec. 14. 08:13
Hol írtam azt, hogy felejtse el?
33. 8c0417cce4 (válaszként erre: 31. - 3d787b167a)
2014. dec. 14. 01:17
Biztos vagy benne? Van, amit nem lehet elfelejteni! MIndenki más...
2014. aug. 29. 07:07
ne utazz vele tobbet probald elkerulni hisz igy neked rosszabb csak neki nem neki ott a kedvese es meg te is naponta akit kisergethet akivel utazhat szoval azt tanacsolom ne utazgass vele tobbet...tedd ezt magadert
2014. aug. 10. 17:11

Ez egy oximoron.


A múlt az múlt.


Aki a jelenben a múltat éli, azzal valami nem okés.

2014. aug. 10. 17:07
Szia .Erre modják ,hogy keresztezték egymást az útjaitok .4 hónap nem ér fel egy több éves kapcsolattal ,próbálkozott a srác .. de nem tudta kitörölni a régi kedvest a szívéből . Majd te is találsz valakit magadnak ,akinek 1.-ső helyen leszel a szívében .Ahogy írod .. napról napra könnyebb lesz .
29. c863b54f87 (válaszként erre: 28. - 31bc25d879)
2014. aug. 8. 13:42
Köszönöm szépen....egyre jobb. Közhely, de az idő tényleg mindent megold :). Lesz ez még így sem...szerelmek jönnek, mennek, és mindenből lehet tanulni és a hibákat NEM elkövetni újra :).
2014. aug. 6. 18:04

Először is örülök, hogy olvastál minket és reagáltál.

Másodszor annak is örülök, hogy megtaláltad a lelki békédet és már tudsz a srácról közömbösen beszélni.

Valahogy az az érzésem, hogy fog még nálad kopogtatni...nos...akkor legyél okos. És igazad van, annyira nem dúl ott az a mindent elsöprő hatalmas nagy szerelem.


Minden jót kívánok neked:)

27. c863b54f87 (válaszként erre: 26. - C863b54f87)
2014. aug. 5. 20:23
Bocsánat, pontosan az új srác az, akiről a cikkben is írtam :D.
2014. aug. 5. 20:16
Köszönöm szépen a hozzászólásokat :). Próbálok túl lépni, első körben gyorsan elmenekülök úgy kb 100 km-re :). Soha többé nem akarom látni, sem beszélni vele, még csak az emlékét is ki szeretném törölni a szívemből, a lelkemből. Megismerkedtem egy sráccal, de sajnos most átadtam ezt a rossz dolgot neki, mert ő lett belém szerelmes, amit én nem tudok még viszonozni. Nagyon sajnálom, tudom milyen az amikor csak egyoldalú ez az érzés. Érdekes, hogy mindig úgy alakul, hogy aki nekünk kell, annak nem kellünk, akinek mi kellünk az pedig nekünk nem kell. Egyébként azóta is odaül a srác a vonaton, de már nem minden alkalommal, faggat a mostani pasiról, meg nosztalgiázgat, hasonlítgatja az új sráccal való kapcsolatomat a volt kapcsolatunkhoz. A gyors összeköltözésnek is megvan az oka, tudomásom szerint a srác húga hazaköltözött és nincs saját szobája, ezért minden cuccát a srác szobájában tartja, aki halál idegesen mesélte nekem a vonaton, hogy ő ettől mennyire ki van bukva. Gondolom szeretné visszakapni a kis világát és hát ha már így alakul miért ne lehetne összeköltözni. A hatalmas nagy szerelmükben nem hiszek, mert az is kiderült közben, hogy az egy év alatt tartották a kapcsolatot, sőt még találkoztak is, legalábbis egy novemberi találkozójukról tudok. A nagy szerelemnél én úgy gondolom az ember nem tud egy évet várni, sőt semennyit...ha ott van előtte, akkor nem engedi el...de persze ez csak az én véleményem és magamból indulok ki.
25. c863b54f87 (válaszként erre: 20. - Nbandus)
2014. aug. 5. 20:08
Hát ezt a pár mondatot hallom a kedves barátnőimtől a legtöbbet :D, lehet van benne igazság :D.
2014. aug. 5. 20:01
4 honap... semmire sem eleg
2014. aug. 5. 16:25
De jó nekik, hogy 1 év után újra összejöttek :(
2014. aug. 4. 12:00
A te szerelmed nem szeret egyedül lenni és te csak egy pótlék voltál,egy kis epizód az életében.Ne akarj mindig a karjába futni,ha szakít újra a Barátnőjével.Neked ezt szánta,de neked is kel egy olyan férfi,aki maga elé helyez téged.Önzetlen ŐSZINTE SZERELEMMEL SZERET!Ez nem a te állomásod,ahol érdemes várni.Zárd ki az életedből VÉGLEG,mert csak a fájdalmadat hosszítod meg.Ki lehet gyógyulni minden bajból,ha a gyógyír adva van.A SZERELEM nem mindig a jó alanynál ver gyökeret,de légy OKOS,mert a te életedről van szó,amit TE irányítasz és nem más.Drukkolok neked,hogy erős legyél és győzd le magadat,mert a szerelem csak nálad van.:))))))
2014. aug. 4. 11:07

Én is jártam pár éve hasonló cipőben. Akkor én is minden apró jelre, mozdulatra, fél szóra azt hittem hogy.....

De hát persze hogy nem úgy volt. Egyetértek egy-két előttem szólóval, hogy sok pasi a lelkiismeretét próbálja azzal nyugtatni, hogy valamilyen formában kontaktban marad azzal a lánnyal, akivel hirtelen szakított.

És ez mindig csak abban az esetben van így, amikor egy harmadik (akár az ex, akár egy úk nő) miatt történt a szakítás.

Én anno azt hittem, összedőlt a világ, és senkit nem fogok már úgy szeretni mint őt, depressziós lettem majdnem. Aztán egyik nap úgy keltem fel, hogy elég. Megráztam magam, és csak azért is jópofát vágtam mindenhez. A kapcsolatot először a minimálisra szorítottam az illető pasival, aztán már szinte a nullára. És onnantól lett jó.

Azóóta pedig van egy új párom, akit nagyon szeretek, és egy cseppet sem bánom hogy így történt.

Igen, ha valaminek vége van, akkor azt el kell fogadni. Nem könnyű, egyáltalán nem. De én hiszek abban, hogy mindennek oka van.

2014. aug. 4. 10:11
Szerintem elég egyszerű a képlet sajna. Az exe megkereste, mikor vége lett neki a kapcsolatának, és a fiúd kapva kapott az alkalmon, kibékült vele, ezért szakított veled. És veled megpróbál jóban maradni, mert szerintem lelkifurdalása van, másrészről az is benne lehet, hogy nem bízik az exében, és így téged talomban tart.
19. Anyagi
2014. aug. 4. 06:53

Nem értem a kérdésedet!

Nálad is alakulgat valami egy másik sráccal, pedig őt szereted!!! Próbálod rendbe hozni az életedet : Ha Ő nincs, kell valaki más. Magyarul, ha ló nincs, jó lesz a szamár.


De ha kiderül, hogy mégiscsak megkaphatod a lovat, hát inkább visszamész hozzá.

És ezért nem haragszol a szamárra, mert mégisgyak kedves volt hozzád, kisegített a ló híján.


Nem ezt tennéd Te is az alakulgató kapcsolatoddal, ha visszakaphatnád a "Te lovadat"???

18. kódok (válaszként erre: 1. - C863b54f87)
2014. aug. 3. 20:27
Majd csak sikerül, nekem is ment .Neked is fog,hidd el!:)
17. Tarkalepke (válaszként erre: 1. - C863b54f87)
2014. aug. 3. 20:12

6 évig voltak együtt, majd egy év szakítás után újra összejöttek?Közben mindenki élte a maga életét?

Majd megint szétmennek, és majd megint összejönnek. Valamiért nem működött ez korábban. Most vajon miért működne?

Örülj, hogy nem Te vagy akivel ezt csinálja.:))


Indulj, keress egy ennél határozottabb, megbízhatóbb, hitelesebb pasit!

16. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - C863b54f87)
2014. aug. 3. 19:27

En szinte minden exemmel kategorikusan megszakitottam a kapcsolatot, nincs bajolgas, visszaut lehetoseg, stb. Parral szoktam levelet valtani, akiknek ugyanugy csaladja van mar es regi szep emlekkent maradtunk meg egymasnak. Ezt a fiut felejsd el, majd akad szebb es jobb esolyan, aki megbecsul, mert hiaba is jonnetek ujra meg ujra ossze, ha a regi Mancikahoz koti 6 ev es meg ki tudja mi, akkor ugrani fog.

Szval, meggyogyul majd a kis szived, de nem ettol a faszitol es nem is attol, ha kontaktalsz vele.

2014. aug. 3. 18:40

Szerintem ne maradj a része, még ne...csak meghosszabbítod magadnak a fájdalmas időszakot.

Aztán majd lehet, hogy egy kis idő után tudsz már mellette feszengés és szorongás nélkül ülni a vonaton és kötetlenül beszélgetni, nagyokat nevetni, mert akkor már nem fog érzékenyen érinteni.

Az idő sok mindenre gyógyír.

Tudni kell befejezni is. Tudni kell szakítani is. Tudni kell végérvényesen pontot tenni a végére valaminek. Nyilvánvaló, hogy a srácnak te kevésbé voltál fontos. Ilyen még lesz pro és kontra is.

14. cbf970c832 (válaszként erre: 1. - C863b54f87)
2014. aug. 3. 15:55
Sajnos még nem vagy túl rajta. Hosszú lesz még az út elfelejteni és fájdalmas.
2014. aug. 3. 14:49

ez a pár hónap csak bufelejtő volt a fiu részéről. kivárta,mig a volt barátnő is lezárja a kapcsolatát,és folytatták az életüket tovább. nem lehet csak ugy 6 évet kitörölni a multból. az is lehet,hogy csak egy kis butaságon vesztek össze,és makacs volt mindkettő. most ujra sikerült egymásra találniuk.


felejtsd el ez nem a te szerelmi életed volt.


neked még a királyfi később jön hófehér mercin!


találd meg mielőbb a boldogságot,vagy a boldogság találjon meg téged!

2014. aug. 3. 14:44

a fóruminditó 08.hó 1.-én volt utoljára a hoxán.


lehet,hogy más nick néven olvassa,de az is lehet,hogy nem is tudja,hogy megjelent a cikk!

2014. aug. 3. 12:10
Sajnos,ha nehéz is elfogadnod,de muszáj,a srác nem szerelmes beléd.Rohadt nehéz az ilyet elfogadni es tullépni rajta,de nincs más valasztasod.Ha szeretne,minden percét veled akarná tölteni.Sztem az hogy leül melléd és beszélget veled az még nem jelent semmit(már bocs).Szimplán kedveli a tarsasagod.Biztos fogsz találni előbb utobb egy olyan srácot akibe beleszeretsz és aki értékelni fog téged igazán .Jártam már én is hasonló cipőben de "megvilágosodtam":))Mi lányok,gyakran kombinalunk,elméleteket gyártunk ,de nincs semmi értelme :)A szerelmes pasi bármire képes érted,le sem fog szállni rólad!Ha meg nincs szerelem van értelme egyáltalán ?Annak úgyis csak kikacsintgatas lesz a vége.
10. 3a5c305959 (válaszként erre: 1. - C863b54f87)
2014. aug. 3. 11:21
Csak neked fog fajni.
9. 3a5c305959 (válaszként erre: 5. - Kriszta773)
2014. aug. 3. 11:21

Ket ember szakitott de meg egy ev utan is szeretik egymast. Most ujra osszejottek es tervezgetik az osszekoltozest. A tokeletes romantikus befejezes ennek a tortenetnek csak sajnos nem a tortenet irojanak a happy end-je.



Nem hiszem hogy a srac tudatosan hasznalt potleknak mert probalt tovabb lepni a masik kapcsolaton de nem sikerult neki. En tavol maradnek tole es nem baratkoznek vele a helyedben mert

8. f6390e6b9b (válaszként erre: 6. - Mahenna)
2014. aug. 3. 11:07
Ez azért nem ennyire egyszerű!!
7. kriszta773 (válaszként erre: 6. - Mahenna)
2014. aug. 3. 10:44
persze, és a mesékben is mindenki boldogan él, amíg meg nem hal :) olyan sok oka lehet egy szakításnak, ha 1 év után még ott tartottak mindketten, hogy egymást akarják, valószínűleg nem felszínes érzelmekkel vannak teli. ettől még lehet, hogy nem fog működni az újrakezdés, de az is lehet, hogy igen :)
6. Mahenna (válaszként erre: 5. - Kriszta773)
2014. aug. 3. 10:35
Bocsánat,de ha két ember igazán szereti egymást akkor nem fognak szakítani.Legalábbis szerintem.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook