Ha a pasimat hivogatják telefonon szám nélkül, és nem szólnak bele ha felveszi, akkor ez azt jelenti, hogy megcsal? (beszélgetés)
ja! én is tudtam, hogy üvegesek!
még mmst is küldtek, hogy milyen ablak lenne a jó! :DD
Ráadásul akit megcsaltak, elhagytak, az úgyis a gyanakvását fogja erősíteni. Arra meg pont nincs szüksége
ŐŐŐ igazad van!
Ne bizzunk meg a férjünkben!
A gyerekünk apjában!
This is SPARTAAAA! :-DDDDDDD
Verj az asztalra és követelj több szexet!
Azt a leborultszivarvégét nedolgozzonannyithanemfoglalkozzonveledésatelefonjátmeg rakjanémábhahazaért!
szerintem is valami ilyesmi lehet benne,de magán számon hívja. nyilván a pasim "nem tudja ki az". De szerintem ezt mindenki tudja,hogy ki zaklatja.
Szerintem egyszerűbb lenne, ha tőle kérdeznéd meg. Talán pontosabb választ kapnál tőle, mint itt a fórumon. Itt mindenki csak találgat, ő viszont pontosan tudja, mi az igazság. :)
Még jó hogy ilyen nincs,vagy van? :-o :)
könnyű azt mondani hogy bízzon meg benne, ha már sokszor átb*szták az embert akkor az nem megy már ugyanúgy. Ez annak sokkal rosszabb aki nem tud megbízni, mint akiben nem bíznak
Simán lehet. Sőt, biztos!! :-))
Csak én nem látom az összefüggést?
Ha felvenné a telót, és azt mondaná:
"persze cukor-bogár, de most nem beszélhetek, találkozzunk 20 perc múlva nálad, és ne vesződj a felöltözéssel" majd feléd fordulva angyali mosollyal sörözést meg haverokat emleget, na AKKOR kezdj el aggódni :)
Hacsak nem egy ufó és agyhullámokkal kommunikál!
de ... vagy mittudomén! lehet transz.. transz... transzformersz ... transzformátor ... transzferzita
Hát az is számít szerintem, hogy ilyenkor hogy viselkedik a férjed.....Zavart, vagy ideges, vagy mérges? Foglalkozik-e utána a témával? Megváltozott-e veled szemben a viselkedése....Ezekre Te tudod a választ, aztán tisztábban látsz.
Amúgy anno engem is hívogatott valaki 2 , sőt 3 éven keresztül úgy, hogy nem szólt bele. Aztán számot cseréltem, és ez megszűnt. Pedig nem csaltam meg a párom. Valaki lehetett, talán egy hódoló a régi életemből, ki tudja.
jaja szerintem ez nem azt jelenti. lehet hogy vki megtudta a számot és akarna valamit, de ez így komolytalan
szerintem talán csak a vonal másik oldalán levő fél akarna valamit a párodtól... próbáltátok már visszahívni?? én elbeszélgetnék vele, de úgy hogy a te telefonodról hívd, azt a számot gondolom nem ismeri, és megkérdezném nem finoman, mi a l..f.t akarsz a páromtól??? azt nem tudom ezt az ötleted fel kéne-e vetned a párodnak..., ő egyáltalán próbálta már visszahívni???
nekem egyszer ablakosok küldtek smsben mindenféle adatot meg árakat! Akkor ezek szerint én egy ablakosnak vagyok a szeretője és nem csak elfelejtett előhívószámot írni a küldő? :-DDDD
Az enyémnek sex is volt és bizalom is és fel is vette a telefonokat,mégis megcsalt.
Akkor ilyenkor mi van??
Ha neki "alakul valaki", akkor miért rakná le, ha beleszól. Ha Te veszed fel, és lerakják, akkor talán lenne okod gyanakodni.
(Gondolom, a barátodnak is van annyi esze, hogyha mégis lenne valakije, már szólt volna neki, hogy ne hívogassa, mert már feltűnő.)
Ez komoly? Ha megcsalna miért ne szólna bele az illető? Nem látja, hogy te is ott vagy..Ilyet kitalálni...
Köszi. Az kellene valóban. az önbizalmon még dolgoznom kell nagyon nagyon sokat.
Szerintem ha megcsalna akkor aki a vonal másik végén van beleszólna és párod is félrevonulna telózni.
ha a pasik ölték ki akkor ne a férjedet büntesd az exeid miatt!
Az én volt pasim is így kezdte...sokat dolgozott, sex nuku, telefonált a vécén, udvaron cigi közbe, sutyiba mindenhol....ha ott voltam a közelbe nem vette fel, mondván ki lehet ez???Na egyszer a kezembe volt a telefonja mert az enyém lemerült és arról akartam telefonáli, tényleg így volt, soha bele nem néztem a telójába, aztán pont megszólalt, gondoltam felveszem, felvettem, nem szólt bele senki...erre én na mi van ilyenkor hallgatsz???pedig nem tudtam hogy ki az...aztán egyszer csak jött a válasz, én ki lennék a férjed szeretője!!!!Elált a szavam....akkor született a gyermekünk, szinte rögtön elköltöztünk a gyermekemmel, elváltunk, azóta sem láttam, de a barátnője sem, mert az meg közben visszament a férjéhez:))))
Na komolyra fordítva a szót!
Kicsit több önbizalmat magadnak, és bizalmat a párodnak!
További ajánlott fórumok: