Ha a férfi alacsony (beszélgetés)
Nem vagyok magas termetű nő a magam 167 centijével, úgy hogy nem volt nehéz nálam magasabb pasit fognom :) A férjem 184 cm magas, így szó szerint felnézhetek rá :) Na meg hordhatok mellette magassarkút, ami nem hátrány, tekintve, hogy 98%-ban abban járok :)
Egyébként szerintem párválasztásnál nem ez a mérvadó, nem hiszem, hogy zavart volna, ha nálam 1-2 cm-rel alacsonyabb, vagy velem egy magas párom lett volna. Kismillió más dolog van, amiért bejöhet nekem egy ilyen alkatú férfi. Sosem a tökéletes Adoniszokra buktam. :) Különben sincs kőbe vésve, hogy csak 180-190 cm felett lehet egy férfi férfias.
Nahh,akkor már nem vagyok egyedül :-))
Mint írtam nekem is volt alacsony barátom,eszembe nem jutott hogy magasság alapján válasszam,de mikor már tudom milyen egy magas férfival akkor már nem kérnék magamnak alacsonyabbat :)
Hát, pedig látod ..... :o)))
Szerintem sem lényeg ..... :o))
De látod, van olyan pasi is, akit zavarna ....
Mindkettőre, azaz egyáltalán nem tartom lényegi kérdésnek a magasságot. :)
Egy kicsit le is vagyok döbbenve az itteni hozzászólásokon. Eddig nem tűnt fel hogy ez ilyen fontos a nőknek.
Az én férjem alacsonyabb,mint én,de valójában ez nem okoz gondot, csak néha vágyom egy magasabb ember ölelésére...
A férjem 1,51 cm én pedig 1,58....soha senki nem cikizett minket emiatt,hogy én magasabb vagyok, mert szeretnek nagyon és háttérbe szorul, hogy "mekkorák" vagyunk ....
Neked fontos, hogy alacsonyabb legyen a párod?
Neked mi a véleményed arról, ha a nő a magasabb a pasinál?
:o))
:o))))))))))))
Esetleg Te azt mondhatnád el, mi van akkor, ha a barátnő, feleség ....stb. olyan magas, mint Te, vagy még magasabb .... :o)))
Ez az indító hsz:
"Volt olyan barátod aki vagy egy magas vagy alacsonyabb volt, mint Te?"