Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Én is azon vagyok.
Nálad kell hányadot beadni? :)
Sziasztok!!!
Szofi élvezi biztos,hogy szaladtok utánna,estére gondolom elfárad!!!
Csajok: Ti vittétek a babyket,babaúszásra?????
Beszi 79 Gratula a kis járkálónak! :)
Kevian: 1es és 5ös - az 1-esen van a a céhem - Sárababa.
Sziasztok!
Na végre jó az idő.Most meg nagyon meleg van.de azért jobb, mint a hiDEG!
Nagy gratula nektek!!! :D
Na ha bejön a jóidő, majd összefutunk és megnézzük, hogy rohangál már majd akkorra. :)
Szofi a héten elindult egyedül,és feláll kapaszkodás nélkül!Most már az utcán is megy vagy 3 métereket.Eddig kb 1 métert ment a lakásban, de most nagyon élvezi és egyre többet próbálgatja.Néha el is lök, hogy ne fogjam a kezét.
Grepike: szia! örülök hogy jól vagytok !2 hete voltunk a szemészeten,de titeket nem láttalak!Sajna!
Sziasztok lányok!
Nagyon rég jártam erre.
Leköt a Kertbirodalom :) Saját céhem van, őket irányítom... azt az időd, amit a HOXÁra töltöttem el eddig, ezt most ott vagyok.
Látom, Ti jól vagytok - bár nem sokat olvastam vissza.
Mi jól vagyunk.
Sára megy oviba januárban -már nagyon várja.
Maja kb. 2 hete egyedül megy... már van 8 foga. Járásban pontosan 2 hónappal később kezdte, mint a nővére és fogakkal is le van maradva kicsit... dehát minden gyerek más.. ugye, szokták volt mondani!
Nemrég kezdtek el együtt játszani. Szeretik egymást nagyon! Sőt! Sára a legjobb bébiszitter.. ha nem látom őket (pl főzök, ők meg a szobában vannak) Sára mindig riaszt: "anyu gyere Majához".. legtöbbször felmászott, bemászott vagy valami veszélyeset csinál Maja ilyenkor... édesek együtt!
Majd próbálok többet-többet benézni hozzátok!
Puszi
Csajok!
Marcell elnyomkodta a számítógépet és nem tudom visszaállítani. Nem a szokásos fehér hátterem van itt a hoxán pl, hanem az asztalon beállított háttérkép a parancsikonokkal együtt. Nem tudjátok, hogyan kell visszaállítani?
Annyira zavaró. . .
Halihó!!!!
Beszi mi is nagyon örülünk,hogy minden oké Borival.Nagyon nem hiányzik Borinak a kengyel!!!Van új képünk fent!!!
Kitta jó kikapcsolódást este számotokra!!!!
Ó, milyen programok lesznek???
Menni akarok én is!!! :D
sziasztok!
Már megint borul az idő,remélem nem lesz eső.Viktor már szét unja itthon velem az anyát,hiányzik neki az ovi,de nyáron nem vihetem mert itthon vagyok Levivel.Este megyünk szevasz nyár lesz a főtéren.
Halihó!!!
Ma voltunk a dokinál,szerencsére már nem kell viselni Borinak a kengyelt.Minden OKÉ!!!!!
Nem hivtam a csajt,úgy voltam vele,ha még most sem javul Bori csipője,majd akkor.
sziasztok!
már megint ilyen hülye idő van,bármikor eshet.Így elindulni a gyerekekkel bárhova,mikor lesz megint meleg?
Szerencsére újabb ballagás még vagy 3évig nem lesz a családba,akkora meg már nagyobbak lesznek jobban bírják,de utána a buli ól sikerült.
Sziasztok!
vagyok!
Kitta: túléltétek!!
Hókuszka: voltatok már Egerben?Mi van Bori csípőjével?