Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Én nem ismerem Kornéliát!:(
Én mindenkivel találkoztam Kittán kívül. :D
Szia!Nagyon fiús a zoknika?Mert nekünk jó lenne a méret.Én 2 harisnyanacit vettem.
Hókuszka nem láttalak benneteket.Anitával 2x is találkoztam!
Sziasztok! A börzén sikerült vennünk egy alig használt Nike bakancsot Botondnak, csak egy kicsit meg kell tisztítani! Vettünk még 2 pár bőrtalpú zoknit 20-21-es, de azok sajnos kicsik lettek...ha esetleg valakinek szüksége van rá, szívesen átadom! 800 Ft volt a kettő!
sziasztok!
Én nem voltam ,de előtte mentem el reggel sokan voltak.
Na csajok!
Kinek, hogy sikerült a börze? :)
Köszi! Az utóbbi pár éjszaka rengetegszer felsírt, emiatt alig aludtam! Napközben minden OK vele, csak állandóan csimpaszkodik belém...
Szia!Igen.Akkor talizhatunk majd!
Marcell még alszik!
Én meg nem tudok. :S
Szia! Bocsi a hülye kérdésért, de csak most jöttem rá, hogy ha rákattintok a nevekre, akkor bejön az adatlap...nem vagyok valami zseni a számítógép terén! Nagyon édes Szófia és csodás a neve!
Szia! Kedves vagy, az üdvözlés jól esett!!! Mi megyünk a börzére, de még pontosan nem tudom hogy hány órakor, attól függ, Botond mikor ébred!
Szia!
Milumilt elfogadnám!!!
Szombaton jöttök a bababörzére?
Szia!
Üdv itt a fórumban!!!
Sziasztok!
Van AJÁNDÉKBA tápszer kuponom DM-es Beba 2+vanilia(500ft), Milumil 2(300ft) ,Mildibé 3 Banán ízű(250 Ft)Szeptember 30-ig kell felhasználni!Szóljatok ha kell!!
Igen!
Kb 300 méterre laknak. :)
Ja,ismered őket?Falubeli!
Na emlékeztem én, hogy kb ti is júniusiak vagytok. :) Mondtam is neki.
Szia!Nekem 2009.06.03-án született.
Sziasztok! Van köztetek olyan, akinek 2009.06.19-én született a babája? Az én kisfiam akkor született és érdekelne, hogy a környéken van-e ugyanilyen korú baba!?
Kitta73!Megtennéd, hogy elküldöd akkor nekem Szelva számát és a rendelője címét? Köszönöm!:)
az szerintem jó lesz,én is mindig így veszem,ennél nagyobb már túl nagy lenne neki,kisebbet meg hamar kinőné.
Gumicsizmából mennyivel érdemesebb nagyobbat venni mint a gyerek lába?
Marcellnak olyan kb 13 cm a lába és egy 14 cm-es csizmát néztem ki neki.
Én is kölesgolyót adtam.A főzelékeket mindig bővítettem valamivel.Pl:vöröshagyma,fokhagyma,köles,rizs,husika
Halihó!Balatonszemesen voltunk kempingben.Hála, nagyon jó idő volt és Szofinak is nagyon tetszett a víz.Persze Norina is imádta.
Szofi ruháit anyukámnál tárolom!
Holnap megkínálom vele,inkább buláta mint a babapiskóta.
Ha tudtok segíteni,hogy milyen finomságokat készíthetek neki,szívesen fogadom!!
Ma pl ebédre főzeléket készítettem( sárgarépa,fehérrépa,krumpli,cukkini)jó izüen ette,öröm volt nézni!!!!
További ajánlott fórumok: