Gyerekre gyűjtő anyák, apa nélkül (beszélgetés)
Miért gyagya az a nő, aki egyedül vállalna gyereket és mivel nem akar összefeküdni bárkivel, inkább választja a spermabankot?!
Amúgy meg manapság 100 házasságra 63 válás jut, szóval a gyerekek valószínűleg nagyobbik része egyszülős háztartásban nő fel és ettől még nem dől össze a világ!
Én drukkolok ezeknek a nőknek, nyilván sokkal jobb lesz az ő gyereküknek, mint egy olyan gyereknek, aki x-dik gyerekként születik meg valahol egy családban és le se sz.rják.
Problémája (ha nem is egetverő) mindenkinek van. Nekem is. A máséval nem foglalkozom, sőt, ahol tudok, segítek.
Csupán mint írtam, indítottam egy fórumot, "ki, mit gondol erről a jelenségről" alapon. Mert attól, hogy nem akarunk erről tudomást venni, ettől függetlenül még létezik.
Ezzel úgy érzem senkit nem bántottam meg, nem gázoltam egy ember érzelmeibe sem.
Ez az oldal ezért van, hogy bárki megírhassa a véleményét...remélem ez a téma ugyanúgy belefér, mint a többi.
Én is remélem, hogy még kezdetleges a dolog.
Az egyik netes újságtól kaptam egy cikket, ami egy filmről készült (igaz britekkel ) ott elég gyakori a jelenség a szinglik körében. És a tapasztalatok azt mutatják, ami külföldön elterjed, az előbb-utóbb nálunk is "divat" lesz.
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol errő a jelenségről.:)
Szia:)
Szeretlek olvasni, bírom a kérdéseidet, de ezt mégsem tudom hová tenni.
Szerinted ez a dolog ennyire kezd elharapózni??
Sok gyagya nőt volt már szerencsém megismerni, de spremadonor-fan még nem volt köztük.
Egy ujjabb erdekes tema reszedrol... :-)))
Orulok neki.
Szerintem sem ez a legjobb hatter egy gyereknek,de egyutt elni vkivel,akit ki nem allhat az ember lanya... csak a gyerekert... az sem sokkal jobb.
Ezen nők közös vonása, hogy (legalábbis elhatározásuk pillanatában) nem áll mellettük férfi.
Az örökbefogadás mellett legtöbben a spermabank meglátogatása mellett döntenek. Az eljárás igénybe vétele szinte kizárólag az anyagiakon múlik. Épp ezért nem árt, ha már az első próbálkozást siker koronázza, hiszen az újabb és újabb alkalmak tetemes összeget emészthetnek fel. A mindenre elszánt anyukajelöltek ezért időben elkezdik félretenni a "spermapénzt". Míg mások új lakásra, autóra, ruhákra vagy nyaralásra, ők hímivarsejtekre spórolnak.
Valóban ilyen egyszerű gyerekhez jutni?
Az is ilyen magától értetődő, hogy nők, akiknek természetes úton is lehetne gyermekük, inkább veszik a spermát? Mennyi félelem, csalódás, fel nem dolgozott keserű élmény lehet emögött? És a legkényesebb kérdés: biztos, hogy ez a legjobb háttér egy gyermek számára?
További ajánlott fórumok:
- Nem vágyom gyerekre.
- Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre
- Elítélik e azokat a nőket akik nem vágynak gyerekre?
- Mi a helyes a gyerekre nézve?
- Milyen anya nélkül anyáknapját ünnepelni?/Már nincs velünk/
- Hol tudok utána nézni, hogy a Dániel nevet anyakönyvezik-e ékezet nélkül? Neten nem találtam.