Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombával töltött csirkemell II. recept

Gombával töltött csirkemell II. recept

Elkészítési idő 40 perc

Kalória 453 kcal
Zsírtartalom 19 gramm
Szénhidráttartalom 29 gramm

A Gombával töltött csirkemell II. hozzávalói:
2 csirkemell
25 dkg csiperkegomba
margarin
2 tojásfehérje
liszt
zsemlemorzsa
olaj
a mártáshoz:
2 dl sovány tej
1 kiskanál étkezési keményítő
1 csokor petrezselyem
kakukkfű
só, fehér bors


A Gombával töltött csirkemell II. elkészítési módja:
A csirkemelleket lebőrözzük, félbevágjuk, és jó nagyra kiverjük. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, margarinon megpároljuk, majd a kiterített, besózott csirkemellekre halmozzuk. A hússzeleteket összegöngyöljük, és ha szükséges, hústűvel megtűzzük. Lisztbe, tojásfehérjébe és morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük. A tejet felforraljuk, a keményítővel besűrítjük, sóval, borssal, morzsolt kakukkfűvel és apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Leöntjük vele a kisütött hústekercset. Barna rizzsel és salátával körítjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombával töltött csirkemell ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook