Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Gombás-tejfölös hús recept

Gombás-tejfölös hús recept

Elkészítési idő 60 perc

A Gombás-tejfölös hús hozzávalói:
50dkg csirkemell filé
60dkg gomba
1nagy fej hagyma
2gerezd f.hagyma
2ek paradicsom püré

bors
pirospaprika
1pohár tejföl
2ek norbiliszt


A Gombás-tejfölös hús elkészítési módja:
nem bonyolitom túl a leirást, a husból és a többi hozzávalóból csinálj egy pörköltet, amikor majdnem kész rakd bele az apróra vágott gombát és fözd puhára, ha ez kész a tejfölt keverd simára a lisztel, majd habard be a pörköltöt fözd össze és kész :) update tésztával nagyon finom és nagyon laktaló étel

a husra ne rakj plusz vizet vagy csak nagyon keveset mert a gomba sok levet ereszt.
amikor a tejfölt a lisztel kevered, akkor egy kevés pörkölt szaftot is rakj bele, igy biztositok hogyha a forró ételbe teszed nem kapja össze:)


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A gombás-tejfölös hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook