Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás tarhonyával töltött burgonya recept

Gombás tarhonyával töltött burgonya recept

Elkészítési idő 90 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gombás tarhonyával töltött burgonya hozzávalói:
15 dkg sajt
3 dkg vaj
2 dl tejföl
10 dkg gomba
12 db burgonya
1 pohár tarhonya
kevés olaj
kevés fűszerpaprika


A Gombás tarhonyával töltött burgonya elkészítési módja:
A burgonyákat kettévágjuk, miután megmostuk, megtisztítottuk és egy sütőbe állítjuk. Megsütjük. Miután megsütöttük, a közepüket ikaparjuk. Egy pohárnyi tarhonyát megpárolunk kevés olajban, külön megpároljuk a gombát paprikás lében, és mikor mindkettő puha, összevegyítjük. Ezzel megtöltjük a burgonyákat és kivajazott, tűzálló tálba téve, 2 dl tejföllel meglocsoljuk, meghintjük reszelt sajttal és így átsütjük


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás tarhonyával töltött burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook