Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Nekünk is a párom munkatársa csinálja, a szivattyú 1000w-os, meg 3600 szállít, ennyit tudok róla, 12ezer lesz, meg a csövek, ilyenek. Remélem 20nál megáll, de max25nál, de ebben jó lenne a bojler vízkőtelenítés is benne lenne, mert azt is megcsinálja nekünk, szerintem ezért sok az áramunk, mert el van a bojler redvásodva, nálunk és előtte se volt tisztíttatva
nekünk nem került sokba, mert párom egyik rokona csinálta a fúrást meg össze is szerelte, úgyhogy csak a csöveket és a szivattyút kellett megvenni
Nekünk van kút, csak rendszer nincs, nem tudom mennyi zsé lesz, de remélem nem lesz drága, idáig csak a szivattyú ára az amit tudok. Nektek mennyibe volt?
Aludnom kell, mert 4,5 órát aludtam az éjjel :( Pátok
Na majd utánanézek...pussz Mindenkinek! :)
az igen, akkor Ti is bevásároltatok :) ez olyan jó, szerettem én is a lakáshiz venni dolgokat :)
igen, nemrég fúrattunk mi is kutat
Na Huszka nyügi vagy? Maradj még!!!:)))
én nem igazán, már kb három hete nem voltam szoliban... de sztem vmennyire csak banrul az is, hát ugyanúgy éri a szoli és abban is van pigment, vagy nem?
Na mindegy Csajok...alszom egyet, mire hazaér Gyuri friss és üde legyek :D
Én is nacit akartam de nem volt olyan ami tetszett volna, mi a doki után Szekszárdon voltunk. Apa kapott egy nacit és egy boxert, én egy bugyikát.
Voltunk Obi-ban, vettünk kilincset a kapuba, postaládát, festéket a kapuhoz, ragasztót a lábazat fugázásához, meg rendeltünk egy locsolószivattyút is, ti is most csináltattatok nem? Vagy más volt?
Semmi baj :D Ennek örülök..biztosan, ha nem lennék ennyire fáradt, én is nevetnék rajta :))) Nem hari :D
jaja csaviztunk, vettem néhány szoknyát nyárra, mert nadrág az egy se jó rám... sajnos elefántokra nem terveznek...
Huszka, nem tudom, sose figyeltem meg hogy a bimbi barnul e? :))
Na ne hari Huszka, csak jó a kedvem!!
Tudod Gabi, ez nekem pont nem vicces, mert nem tudom hogy ez most jó vagy rossz :(
Mellbedobással barnulsz Huszka:)))))
Szija Belly....lebarnulhat a mellbimbó??!!
Te azt mindent bedobsz a barnulás érdekében!!:))
Szia Belly! Volt csavi és vásárlás? Mit vettetek?
Olyan barna, mint állat....kicsit vérzek is...a 9. napon...érthetetlen. Nekem is úgy rémlett, hogy az sosem barnult le..most nagyon barna... :S
Huszka, itt röhögök mit állat!! Szerintem nem, mért bibis lett a bimbó?
Sziasztok Csajok! Lehet, hülye kérdés..de a szoláriummal a mellbimbó és udvara is lebarnul??
Fürdök teszek veszek azt jövök!
köszönöm :)
A foga, az oltás meg minden :)
Igen a fogacskája miatt ugye?
Arany kincsem, épp most néztem a naplódat! Tündéri kis hercegnőtök van!!
További ajánlott fórumok: