Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
egyedül van 6 szobára? miért nem adjátok el a házat és költöztök oda?
én bevállalom, mert célba igy tudok majd érni:))
Szia Gabi! :) Hú..az fini ebéd lesz :D
Bellyke..lehet, hogy amiatt van igen..úgyhogy nem kurvulsz. :)) Bár belegondoltam, hogy lehet, ismerős nekem is ez a srác :))
Babus..nálam sajna az...anyánál a kertes házban minden házimunkát hamarabb megcsinálok, mint az 54 nm-en, pedig anya egy két szintes 6! szobás házban lakik...sajna ahhoz vagyok szokva... és a kerthez.. Főzni meg egy időben főztem...mostanában vhogy mindig eszünk meleget..ha nem, akkor főzök természetesen... Sajnálom a bogyi hatását...én lehet, hogy nem vállalnám be, ha rosszul lennék tőle..csodállak, de tényleg :)
Szia drága Manokám:)))
borsólevest sztem, gofri is jöhet:))
örülök, hogy jól vagy:)))UH-ra kell menj hétfőn?
sztem ez nem lakásfüggő:)
Ha szeretek főzni, akkor mindegy, hogy bérházban vagy kertesben lakunk.
igazán én sem szeretek itt lakni, jobb lenne egy kertes ház, de ilyen gazdasági válságban be nem vállaljuk.
Hát nem igazán jó ez a szédülés estére sem.
tegnap a naplómba Gyuri huzta be a linket, mert egyszerüen összefutott a szemem előtt:(
De a cél érdekében bevállalom ezt is:))
Szia Belly és Huszka és Babusom.
Huszka örülök h jól érzed magad Prágában!
Belly olvastam h rohanós reggeled volt!:(((
Babus finomat főzöl!!!
Én holnap délelőtt főzök és porszívózok, borsó leves és gofri lesz!
Amúgy minden ok, fáradt vagyok, és egyedül is vagyok. Ma van a 9 cn, hétfőn doki!!:)))
Hát Babus..én annyira nem..talán azért, mert nem szeretem a lakásunkat és egyáltalán nem vagyok képes ott sok mindent csinálni..belépek és elkap a fáradság...szeretnék már egy kicsi kertes házat...mondtam Gyurinak, hogy vhogy oldjuk meg ezt a lakástémát, mert megőrülök ott..szeretnék füvet nyírni, virágokat istápolni stb... szellőztetni keresztben :D
Az estére pedig jó is, hogy bekábulsz, nem? :))
Hihi Belly...nekünk már lassan 1 hónapja nem volt semmi :( Talán ezért is álmodom ilyeneket..viszont a srác jól nézett ki, nem ismerem :D
:))
ha már itt tartunk az elmúlt néhány napban én is igen érdekeseket álmodtam... éshát elég sokat eszembe is jut ez az álom és ennek nem örülök, de betudom annak hogy már két hete nem volt semmi és szukásodok... remélem Apa ma ellátja a bajomat és akkor nem álmodozok mindenfélét össze...
Szia drága huszkám:))
Én imádom a házi melót, beleszámitva mindent:)
főzni meg egyenesen imádok:)))DDD
köszi, jól vagyok:)) igen, csak az estitől kábult vagyok egy kissé.
szia drágám:))ügyes vagy:))
én holnap csak törölgetni és porszivózni szeretnék. utána meg kizárólag csak pihenni:))
Szija Babus Drága :)) Nekem nincs most szerencsére házi melóm :DDD Gyurika szereli tesóm ikeás komódját, a szék már kész, anya fekszik, én meg netezem.. hogy vagy? Gyógyszert megszoktad már?
Belly..csak nem mekegsz majd :D Egyébként túlzásba sem szabad esni ;o)
szia drága!
én is nemrég végeztem a házimelóval! főzni délelőtt fogok :)
nem az a lényeg hogy mekkora ajándék.. tudod...
igen, lassan mekegni fogok, de azért nem csak ilyeneket fogok ám enni! de tényleg többet kellene...
Sziasztok csajok:))
Szép estét:)
vagyok csak ingázok a konyha és a net között:))
már kimostam, teregettem, a krumplipüré kész van, a flekkennek sem kell már sok.