Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Jól vagyok köszönöm szépen. Már projektelünk, és pé környékén járok. :) Meglátjuk mi lesz.
Most tényleg elköszönök, mert a párom holnap hosszabb időre elutazik, ez az utsó közös esténk.
Köszi, de annál jobb ez is ahol most vagyok, mint az előzőek, van viszonyítási alapom!:(( Sajnos.
Szia és szép estét!
Jól köszönöm, remélem a többes szám meg is marad :)
Te hogy vagy? Régen beszéltünk.
Hú lányok akkorát estem, a kutya fellökött, be van lilulva a kezem!:(((
Apa majd 8/20kor ér haza, a szivattyúnak vissza adták az árát. Belly nektek hány m van a víz a fúrt kútba?
Sziasztok!
Benéztem, csak elköszönni mára.
Gabi, szerintem a munkahely keresése a tapasztalataim szerint az, amikor az ember a legkevésbé rosszat (ezzel finoman fogalmaztam) próbálja meg kiválasztani. Nagyon keveseknek adatik meg az ideális munkahely.
Beszéljünk másról! Ne idegeld magad!
Apa otthon van?
Én tök lelkis vagyok, utálom a főnököket, röhej hogy nálunk mi folyik, tiszta kabaré, minden 2 napban változnak a feltételek nekem és mindenkinek aminek meg kell h feleljünk, nem tudom sokszor hogy akkor mi is van!?
Ráadásul lótok futok nekik, a kocsi megy tönkre és egy fillért se kapok benzire vagy kocsi amortizációra, nem vagyok hülye, erre nagyon allergiás vagyok, egy nagyon húsba vágott.
Ja a főnök a Janibá egy erőműves bunkó, ő azt szokta meg ha embereket megalázhat, mert ő világ életében dirigálhatott embereknek, most már nyugdíjas, de pörög ezerrel, fú, inkább abba hagyom mert megint megy fel a pumpám, jó lesz ha melót kell keresnem, nehéz menet lesz, de akkor nem teszik zsebre azt amit kapnak, mert akkor én is beovasok, annyi szent!
Belly és Cic mindig azt bántják aki lelkiismeretes, utálom ha hülyének, kis pöcsnek ráadásul azt, ha megaláznak, tudom h nem vagyunk a főnökkel egy súlycsoportban, de azért mért kell le fikázni valakit ha nincs annyi pénze mint neki, nekik?
Hát a gyes lenne a legjobb, de ha kirúgnak akkor meg baszhatom a baba témát, akkor én már nem is fogok belevágni többet annyi szent!
apának sonkásat csináltam sok sajttal, eg ő szokott még rá tenni csípős pirosaranyat!
ha megkívántad egyél :)
csupa jót :)
maradék rántott cukkinit zöld körettel meg csalamádéval :)
viszon Apa maradék melegszendvicse eléggé hívogat... de ellen kell állnom!!!
fülledt idő van nagyon! üldögéltem kint a teraszon de nem vmi jó a levegő, a nap meg nemrég kezdett el sütni eddig borult volt az ég.
most vacsiztam, elvagyok :)