Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Tudom Bellyke csak az bánt,hogyha akkor amikor mondom kivizsgálnak,akkor lassan már megszületne a kisbabám:((
igen, sajnos akkor lehet hogy emiatt volt...
de ne kenődj el, erre való az utrogestan! meg lehet Te is kapsz clostyt is, ezt a kettőt együtt szokták ilyen esetben! minden rendben lesz, meglátod :) drukkolok nagyon!
Ha minden igaz hétfőn megyek!
Hát ez az Bellyke én is úgy látom,hogy a progim az elég kevés, és lehet emiatt ment el a babám februárban:(((((
viszont nem értem, mert a 24. napon már túl voltál a pé-n és akkor a prognak többnek kellene lennie... dokival mikor tudsz beszélni hogy most ez jó vagy nem?
ja értem, akkor viszont nem sok az ösztradiol, mert benne van a második tartományban, mindjárt nézem a többit még
Az elsőt még mindig nem küldték:(
24.
hosszú a ciklusom,azért kell ilyen későn mennem!
Ez a második vérvétel a ciklusban!
Hancsi ez hanyadik napi vérvétel??
nekem soknak tűnik az ösztradiol, de foglamam sincs az mit jelent
Köszönöm Babus... Szia Hancsi :)
Nah...végeztem az ebéddel :) Szija, akinek még nem köszöntem :)) Jelentem Lányok, már jobban vagyok...a gyomrom még fáj..néha hányinger gyötör, de már határozottam jobban érzem magam. Fejfájás gyógyszerrel és ebéddel aránylag helyrejött :D
Köszi Hancsikám:))
Én néztem a naplódat, de nem igazán értek ezekhez az eredményekhez.
Lányok a 2. hormonvérvételem eredményét felraktam a naplómba megnézné valaki?
Előre is köszi,én nem értek belőle semmit:(
Drukkolok,Drága,nagyon,hogy eltűnjön a mensivel:)
Szia! Még csak a 12. napon.:(
Hogy mi van a cisztával? fogalmam sincs. majd ha megjön és megyek 2-3. napi vérvételre és UH-ra majd akkor kiderül, hogy ott van-e még vagy már nincs.
Remélem, az utóbbi lesz most már:)))Tehát egyelőre várok.
Szia!Hol jársz a ciklusodban?
az előző munkahelyemen nekem is 5 főnököm volt...
Hancsi, drukkolok! aztán azonnal muti meg :)
simán lehet a pé, nekem is volt már ennyire brutál! elvileg elmúlik pár óra múlva, ha netán nem, akkor talán vmi más okozza
Nem 5 főnök van és az össz létszám 12
durva nem?:(((DDD
Írisz tudom h nem mondam én gondolom ezt
Köszönöm Drága:)
Rég beszéltünk:(
És nem tudom mi van veled,hogy álltok most?
A cisztával mi van?
nem mondtam, hogy futamodj meg
szó sem volt erről
További ajánlott fórumok: