Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Belly,lehet tényleg jobb ha nem készülsz úgy mint én....brrrr nagyon kivoltam. De elolvastam egy csomó naplót,ahol soksok hónapig próbálkoztak és aztán egyszercsak...
Nekünk is lesz egyszercsak, és sok gratulálóképecske. július 11-én lesz egy éve hogy abbahagytam a tabit...
én már nem bízom :(
tényleg csoda lesz ha egyszercsak összejön már...
legutóbbi hónapban pl nem voltam ingerült... és mégis megjött... szóval tudok én mindenfélét produkálni, de ez a pms-es hperingerlékenység nagyon egyértelmű most...
hát az lesz hogy beszélek a dokimmal és megnéz uh-n a következő adag closty előtt. aztán majd ő megmondja hogy mi legyen.
ha a harmadik adag clostytól sem sikerül akkor petevezető átjárhatósági vizsgálat...
Bellyke, nem biztos!
És eszedbe ne jusson, hogy feladod. Esteleg megbeszélhetnél a dokival továbbiakat, ha úgy érzed.
A páromnak van olyan ismerőse, ahol sokáig nem jött a baba, már mindennel próbálkoztak. A vizsglaton kiderült, hogy a nőnek el vannak záródva a petevezetékei. Megoldották egy kis műtéttel, és azóta 2 gyereke van.
még nem, majd holnap...
ma egész nap éreztem a hasam... így szokott ez indulni...
ja meg az idegbaj... tegnap óta...
szia Teri!
de hidd el, én már érzem, nem szoktam soha tévedni...
ezért is nem akartam itt beszélni róla, mert tudom hogy mindenki győzköd hogy nem biztos még meg ilyenek... de sajnos ez már biztos :(
de mostmár azt hiszem felkészültem rá, talán nem bukok ki rajta!
Te hogy érzed magad?
Sziasztok!
Bellyke, azért egyáltalán nem biztos, hogy meg fog jönni...
ja értem!
és innen a hoxáról voltak a kismamák? de jó :)))
tényleg?
de hogy értik hogy nem engedik át nekik a helyet és nem foglalkoznak velük? ezt nem értem?
de mindenképp rá fogok keresni és megnézem :)
:) Örülök, hogy jobban vagy. :)
Itt is nagyon meleg volt, de 7 körül volt egy kis zuhé, és az lehűtötte a levegőt. Most elviselhető. :))
A Fókusz archívumba fel szokták tenni a leadott anyagokat, holnap érdemes lesz rákeresni.
na majd akkor kiderítem :)
jó volt a próba, jót tett nekem, mint ahogy már gondoltam is :)
de most olyan fülledt meleg van hogy szakadt rólam a víz, én így még nem izzadtam csöpögött a hajamból...