Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
:DDD szerintem Molly az alkoholra mondta hogy ritkán issza :)
Na hát ez baj Drága Mollyka.. Lehet sokat segítene, ha folyamatosan innád...de komolyan.
Egyébként meg a lúgosítás alapja a változatos étrend..persze, aki nem komálja a zöldségeket és gyümiket és csak húst hússal zabálna, annak érdemes ezeket a löttyöket fogyasztani. Na meg, ha tényleg mérhető a szervezet elsavasodása.
köszi Huszka!:)) jót nevettem most. Egyébként nagyon ritkán iszom.:)
Élnek még ilyen gyökerek a földön...
Hogy lehet valaki ennyire.....Nem is írom le mire gondoltam mert az nagyon csúnya lenne!!!!
jaaa en semorulok neki :((( kicsit most parazok en is...
Itt is dolgoznak szulok akinek a gyerekei ezekben az iskolakban tanulnak ..... most fel szereltek mindent fertotlenitokkel ....
Holnap ha itt lesz magamba ontom ez egesz 100ml grapfruit cseppeket :D:D
Hát ez nem normális:(
Húúú,de megmondanám neki a magamét:(
Jól tetted Adri, hogy kiírtad ;o))
Molly...lehet ám kúra szerűen is inni. Én is ittam akkor is, amikor fájt a gyomrom és megnyugtatta. Sőt..amit én iszom, másnaposságra is jó :) Mármint lefekvés előtt egy kupica és másnap nincs bajod :))) Persze ez csak akkor igaz, ha nem összevissza iszol mindent :)))
oh:(
Hát csak nem az,remélem csak nátha:(
Basszus Hope! Az nagyon gáz, mondjuk én amúgy is parázok tőle...
na az tuti hogy fejbe vágnám! az a minimum!
akkor ne is térjen vissza :)
az nem jo :( Jobbulast :)))
engem valami natha kerulget eppen :(
Remelem nem sertes influenza itt ahol dolgozom lezartak 2 iskolat is es 7 gyerek van miatta karantenba :S
Tudja hát! Azért mondja! nekünk rossz, nekik jó. és ők négyet akarnak és milyen boldog nagy családjuk lesz. És hát igen, milyen nehéz az ilyeneknek mint mi... na menj anyádba!!!
Csak jól esett kiírni magamból!Ez már január óta gyűlik bennem!!!!!!
szia Hope!
jól,de vagy egy óráig szurkált a vesém,de most elmúlt teljesen kiérti ezt:(
És te hogy vagy?
Jövő hét szerdáááán! Juhéééééj!:)))
Nem bírom az ilyen nőket!!!!!Kiakasztó lehet nagyon!Lehetne kicsit tapintatosabb főleg, hogy ha tudja, hogy nálatok mi a szitu!!!
Hmm..érdekes a felfogása... Akkor adja inkább szerető szülőjelölteknek, akiknek sehogy sem lehet babájuk. Ha nem lenne terhes, fel is borítottam volna..Ezt kár volt leírnod, most felhúztam magam kicsit. De hamar elmúlik, mert tudom, hogy mi nem leszünk ilyenek!!!!!
:) nem fogjátok 9 hónapig hallgatni, mert hamarosan nektek is lesz és akkor egyik fületeken be a másikon meg ki a hülyeségei :)
kicsit vissza Kukk :)))
Szia Hancsi :)?? Hogy vagy??
Ne gondolj ilyenekre:(
Mikor is mentek a konzira?
A fene tudja,de most meg elmúlt:)
Nekem is jól esett, hogy írt nekem így ismeretlenül!!!!!!!!!
Igen, már épp gondolkodtunk, hogy mi a szart fogunk csinálni, ha ez tényleg terhes... megőrülünk 9 hónap alatt. És majd hallgathatjuk, hogy mit hogy kell, mert ő tudja!!! Ááááááá!
De jó:))))
Így lesz neked is meglásd:)
Ne is foglalkozzatok vele!!!!!Nem éri meg!
Remélem Huszkának lesz igaza:)
További ajánlott fórumok: