Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
bambizni????? És mi lesz a bambiban :)
Jajj de jó is lesz!
De ugye milyen jó érzés, úgy együtt lenni, hogy nem azzal foglalkozol, hogy hogy helyezkedj, és utánna úgy maradni...utánna elmentem tusolni és rám szólt a Péter, hogy miért nem maradok legalább picit, mondtam, hogy mert nem foglalkozok vele, jól esik letusolni, ennyi!
jaj de jó nektek!!! én is akarok Cicmicet :))
Igen..rá gondoltam :) Tudom, hogy találkoztatok :D Ha megyek, akkor jön ő is...bambizni :D
ezek a pasik...
engem is pont tegnap kérdezett meg hogy mikor lesz peteérésem, pedig már többször megmondtam neki hogy nem tudom és nem érdekel, hagyjuk a témát, szerelmeskedjünk jó sokat és kész :)
mondjuk abban nincs is hiány ;-)
és én sem tudom hanyadik napon vagyok, ez hihetetlen számomra, nem is tudom mikor volt már ilyen utoljára!
Bizony, kell már. Képzeljétek tegnap este együtt voltunk, és Péter hozta a párnát, hogy a fenekem alá tegye, és nem engedtem, és nem gyertyáztam, és nem érdekel hányadik napom van...
az is közel van már :) az biztos hogy nagyon jó lesz! ez kell nekünk, környezetváltozás, kikapcsolódás és pihenés :)
én sem ismerem, egyszer voltunk már ott, pár éve, de nem emlékszem már mik vannak arra a közelben
Mi 16.-án megyünk, nagyon várom már, jó lesz!
V.Vicky-t mondod? Én találkoztam vele a múlt héten :) Nagyon jó volt, és megbeszéltük, hogy ha jössz Pécsre elmegyünk együtt valahova.
szerintem is :)
Ti meg a balcsira mentek? mikor is pontosan?
Bellyke..azt a részt nem ismerem...
Hát Cicmic...majd meglátjuk.. Közelebb van, mint Pécs Egerhez :D Csak akkor meg Vikivel nem találkoznék.. :( Jajj, de nehéz...
Biztos, hogy jót fog tenni!
Mi sajnos autó nélkül leszünk :( Levisznek vasárnap, és jönnek majd értünk.
vasárnap jövünk haza, nagyon várom már, jó lesz kimozdulni egy kicsit :)
Melyik részére mentek? :))
Hú..az 112 km :( Nincs közel...na majd meglátjuk, hogy lesz.. ;o)
De jó lesz nektek! Meddig maradtok?
igen, megyünk a Tiszára, már csütörtök du elindulunk ha minden jól megy, Ancsi barátnőmékkel megyünk, nagyon jó lesz, már alig várom
Mi Siófokon leszünk. De jó lenne ha tudnánk találkozni!
Mi 17-től egész héten :DDDD Veszprém is 59 km, nincs messze Badacsonytomajtól :D Ti hol lesztek pontosan? :)
Pénteken szabin leszel? Mentek valahova?
Belly! Te mikor jössz erre? :D
hát én is tudnék, most is...
rövidek a hétvégék ezzel a két nappal... szerencsére most csak csütörtökig fogok dolgozni :D
Mi 16.-tól, 19-ig biztos, de lehet, hogy tovább is. Miért ti?
Timi szeptember elején jön Harkányba, az itt van a szomszédba :)
Hát majdmajd egyszercsak :))) Még remélem, bebabásodás előtt :))))
Hááát, tegnap felfájós voltam picit :) de ma már jó, de tudtam volna tovább aludni reggel.
Na Cicmic Drága...ti mikor is lesztek a Balcsin? :DD Jó, nem foglak zaklatni, nehogy félreértsd, csak kérdezem :D Lehet, majd Timivel is találkozunk :)
Értem, azt hittem eltüntél. Mikor jössz bulizni?
További ajánlott fórumok: