Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
reméljük így is marad, mert a múltkor még a váláson gondolkoztál
örülök, hogy rendbe jöttek a dolgok:)
remélem jó lesz a doki
Csajok gyors elugrok az ebédemért!2 perc és itt vagyok!
amúgy rendes volt és szimpatikus, de az, hogy nem tudja hol a papírom és hogy egyáltalán meg lesz-e, mert hát költözés volt.....
no komment
meg fusson napi 5 kilométert és tornázzon egész nap, mint rubinló réka....
Nem veszem magamra!Vannak sajnos ilyenek!És ők miattuk sok esetben magasról tojnak a védőnőre!
Meg is tartom az én kis jóképűkémet:)))
Minden vágyam egy babóval megajándékozni, úgyhogy pénteken doki, remélem előrébb jutunk!!!
É is így gondoltam,de ezek szerint ezt a súlyt úgy kell kompenzálni,hogy anyuka meg fogyjon addig!:)))
nálam a rántotthús rántotthúsal megy, ez van:))
Az eleje a hozzászólásnak Ezt nem tudom, hogy csinálják akart lenni!Kicsit csiga a gép és én gyorsabban írtam mint ahogy ő bírta volna így az eleje lemaradt!:)
Hát én nem tudom.
De hogy én nem tudnék nyúlkaján élni,az is biztos!!!:))))
Ezt nemák, mert hát ugye nő a baba, több lesz a magzatvíz, és a lepénynek is van súlya!!!
ja tényleg, te délután voltál rosszul
én meg a kávé szagától hánytam egy hete reggel
hála égnek azóta sem:)))
húha a dokik részéről is van ilyen veszély???
Igen,én végig kávéztam,és mindig nagyon jólesett!!! bár én tudod,délután lettem rosszul mindig!
Van,akinek a dokija is mond ilyet!:((( Remélem az enyém nem fog,mert ugrik a tiszteletdíj!!!:DDDDD
nem esznek, csak répát???
és zöldeket meg gyümölcsöket???
az enyém elkeverte a vércsoport papíromat és csomagot sem kaptam!
csakhogy szidjuk a védőnőket
bocsi Adri:)
Hát,én is ledöbbentem. És tényleg nem híznak...hogy csinálják????
Nem is kell koplalni!!!!!Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam!Az a védőnő aki ilyet mond nem komplett!
az első trimeszterben is ittál kávét Dorci?
nem zavart a szaga??
sok a három:((
Nem nagyon értem egy védőnő hogy a túróba tud ilyen hülyeségeket mondani???????????????
Nekem meg a koplalás,és hogy nem ihatok kávét sem legalább 9 óráig!!!!!! Fél hatkor szoktam kávézni!!! Addig a nevemet sem tudom!:)))))
Igen sajna annyi!De ezt tényleg kórháza válogatja!
és mi az hogy nem illik hízni??
ezt a hülyeséget!!!
aki ilyet mond az normális és volt már várandós??
Drága jó ember,tartsd meg!!!:)))))
Az enyém 14 és fél év alatt egyszer sem csinált ilyet!:)))))
Bár én sem vagyok egy romantikus alkat,de ez nagyon szép lehetett!!!:)))
Dorci én 2-3 kilót szedtem fel a 9, hétig!!!ű
szerinted???
no para!!!
Hűűűű de romantikus valaki!!:))
Bizony!Igen van ahol csak kettő van!Mondtam is, hogy nekem ez lesz a halálom!3 vérvétel egymás után!Rágondolni is szörnyű!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: