Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
én is itt voltam szinte egész délután, de akkor nem volt senki :(
mizujs drága, Detti baba nyűgös még?
sziasztok lányok! mindig pont elkerülök mindenkit?
Cica, szerintem ne függesszétek fel a projektet... vagy legalábbis ne védekezzetek, ki tudja mennyit kell majd várni ha majd úgy látjátok hogy mehet... mi is gondolkodtunk a mostani helyzet miatt hogy talán várni kellene... de meddig?? mikor lesz jobb?? nekünk is ki van számolva a pénzünk, de majd megoldjuk vhogy... én már nem várnék az biztos... de persze nem szeretnék beleszólni, úgyis nektek kell eldönteni, ez csak a véleményem
sziasztok! hát nagyon valoszinü csak szurkolni fogok nektek,a férjem lefujta a babaprojektet az anyagi helyzetünk miatt,várni akar fél évet:(
nem tudom még mennyire komoly dolog de igen úgy néz ki.
félek hogy akkor ismét sokat kellesz várni a babára:(
vagy nem is fog jönni
de lehet ha elkezdjük júniusban pont januárra sikerül
nem tudom nagyon letörtem:(
ó, akkor nagy munkában lesztek :)
várjuk hétfőn a fejleményeket! esetleg reggel már a teszt eredményét is megírhatnád :)
drukkolok!
pusz
Na csajok szép napot nektek holnap mi betonozuk az alapot juppiii hétfön leszek addigis soksikert mindenkinek+++++++++++
jövök hogy mit mondott a doki:)
szia Drága! na szuper hogy végre letelt neked is :)
szép délutánt!
sziasztok csajok :)
15 perc es megyek hazaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeee!!!
Nekem most kezdodik a Majus 1 :)))))
Pusza nektek :))))
és mikor csináltad a tesztet? nem kellene újra tesztelned? bár a dokinál valszleg úgyis kiderül, dehát én biztos nem tudnék addig várni :)
mióta késik?
Bizony ugy örülök mikor olvasom a naplokban meg a forumon hogy mindenkinek összejön...:)drukkolok
Hát dokihoz azért megyek mert megbeszéltem vele ha nem jön meg 1 hét után talizunk,teszt a legelején negativ lett de a kislányomnál is az volt ...igy az uh majd megmutatja remélem kedden jöhetek a jo hirrel:)
Veled mizu?
és miért mész dokihoz? azért mert késik? tesztet csináltál már?
hát tényleg jó lenne már ha szép sorban mindenkinek összejönne :)
de szerencsére mostanában volt is elég sok sikerélmény is :)
akkor lehet hogy már baba van a dologban?
Ti mióta is próbálkoztok?
Köszi jol már egy pár napja késik jövöhét dokihoz megyek.veled mizu?
Jaj jönne a barátnöm most csatlakozot a hoxár 1 éve probálkoznak jöhetne néha ide?
sziasztok csajok!
Miujság?
szia Lia:)
remelem jol vagytok :)))
Sajnos nekem is mennem kell mert nekem nincs Majus 1 es dolgoznom kell :(((((((((