Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Na bocsi Csajok, hogy így leléptem, de jöttek látogatók a laborba és be kellett menni ténykedni, meg amúgy is volt dolgom.
Hancsi..mi is úgy voltunk az elején, aztán vhogy a kedves Györgyből felnyílott szemű György lett és már nem tudom kenyérre kenni..pedig a legelején bármit megtett volna értem, hogy megkaphasson. Azt hiszem be kell vezetnem megint a távoltartást :)
Molly...hát csak nem kell addig eljutni..a szakemberek biztosan tudnak megoldást a problémára ;o)
az oké, csak fogalmam sincs hogy ilyet lehet e, vagy tök hülyének fog nézni, hogy ez nem étterem ahol rendelni kell.::)
Molly magánklinikán nem gáz ha mondod hiszen fizetsz sima körzeti nögyogyászok már hisztinének ...
Én is mondanám a helyedben:)
Mondom én mondom..:)
4909-es kérdés...
Szia de lüki vagy engem bevonzottál mrt láttam vagy teis:)
szia Judiiit
De lökött vagy Molly:)
Csak közben dolgozunk:(
Szerintem mondhatod!
Szia Pinky!
Mizu?
szia! Asszem csak én vagyok, gyorsba kiürítettem a fórumot.:))
joreggelt csajok!Miujság?
na látom elüldöztelek benneteket.:(
Még egy költői kérdés. Szerintetek egy magánklinikán mondhatom az orvosnak, hogy mi az inszemet szeretnénk? Elvégre is mi fizetünk nem? Vagy ilyet nem lehet? Ti mit mondtok erre?
Köszi.:) Remélem azért az nem fog kelleni...
Igen,ez már jó jel,jó helyen vagy:)
Huszka mi is kötöttünk megállapodásokat otthon, a harmónia érdekében:)
Eddig működik:)
kopp-kopp
Bár még nem sokat jártam az új dokimhoz, de ő a második vizsgálat után közölte, hogy legközelebb úgy találkozunk, hogy viszem apa eredményeit, addig engem nem szadiz tovább. akkor mázlim van vele...
Ja lehet,hogy tényleg így van!
Molly...nagyon sajnálom :( Palma1981 férjénél vannak ilyen problémák, ők majd mennem biopsziára.
Hát ez az ráadásul a dokik is úgy vannak vele,hogy először a nőt vizsgálgatják!
Pedig egy férfit azért egyszerűbb,szerintem
Én 40-40%-ról tudok és a maradék 20%-nak az oka ismeretlen.
Jojjo..kéretem is, mert ennyivel még nem úszta meg a dolgot :)
meg nekem újak is. Mivel mi eddig úgy tudtuk, hogy minden rendben velünk, én nem olvastam ilyeneket.
nekem döbbenet. Mert mennyivel kevesebb férfi megy orvoshoz. Pedig lehet hogy rögtön meglenne a bibi. A nőt meg közben agyon vizsgálják..
Én 50-50%-ot olvastam,de engem ez is meglepett:S
Nekünk is folyamatos küzdelem az életünk. Mi már nem is csodálkozunk, hogy tényleg nem maradt meg az első bébink túl egyszer lett volna.
Én is elpityeredtem tegnap este,de a drágám megvigasztalt,és azt ígérte nem sokára kisbabánk lesz:)
Édi volt átölelt és úgy aludtunk el:)
Tegnap egyébként azt olvastam, hogy a meddő pároknál 60%-ban a férfi oldalon van a hiba. Teljesen ledöbbentem...
Köszönöm, tényleg! Ez most olyan nagyon jól esik, bár az kis könnycsepp most is itt van a szememben. De igen, én is ezt mondom, és otthon erős is vagyok. Mondom neki, hogy megoldja a doki, ne aggódjon, minden rendben lesz. Csak mint mindenért nekünk az életben (egymásért is annó) kicsit ezért is meg kell küzdenünk. De végül minden sikerül.:) Muszály neki!!!
Úgy van helyes tessék kéretni őt, mert igenis értékeljen téged.
Molly, arra gondolj, hogy neked semmi bajod és sikerülni fog kiválasztják a legjobbakat és sikerülnie kell.
Szió! :) Bocsi, hogy nem reagáltam még a naplóbejegyzésedre...nagyon jól esett..köszönöm szépen :) Puszi érte :)) Otthon alakulnak a dolgok igen..kaptam tegnap két jégkrémtortát..elvitt pizzázni...mert azt szerettem volna és gyorsan betoltunk egy-egy szelet pizzát, aztán hazaértünk, én lefeküdtem, ő pedig főzött egy haverral :) Alakulalakul :)
További ajánlott fórumok: