Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
olvastam, hát fenn van meg duzzadt..:))de nme mondtam semmit:)
Mert most menstruáltam,és előtte a doki se látott babát:(
de csinálnak mást is, vagy neki is csak ennyi?
jaaajjjjj
en nem tudom ezt majd meglatjuk 23-an....
addig csak csendben varok.......apa tehet az egeszrol.....ha gondolod benne van a naplomba :)))
azért is csodálkozom a 3 héten, mivel napi 5 beteget hívnak csak be..de holnap okosabb leszek:)
Nálunk apa reggel 8-ra ment, és 11-kor hívta a doki az eredménnyel. És volt UH, spermavizsg. Szóval nem értem ezt a sok időt.
a 8 év nálunk így már biztos, ennél csak több lehet!
jól olvasom, Belly szerint most te jössz a sorban?:)
nem kell:)))
az en csaladomb vannak csak igazan korkulombsegek :DDDD es elveztem nagyon igy felnoni :)))
Apukamnak lett egy lanya amikor csak 20 eves volt...Apukam 40 eves volt amikor en szulettem :)))
Anyu meg apu kozt 13 ev volt .....
szoval semmit nem szamit az idoo :)))
es feltesommal sem volt soha az gond a korkulombseg :)))
Szia Hancsikám! Feltétlen menj el a vérvételre!!
miért nem akarsz elmenni?
szia:((sajnálom, h sok a melód
Egész nap hányingerem van és úgy fáj a cicim,hogy le kellett vennem a melltartót:(
Lehet mégis elmegyek a hcg vérvételre?vagy ne?
de jó nekik, bevallom félek a korkülönbségtől, de bíztató, amit leírsz!!:)köszike
sziasztok megint,sok a melo:(
jaaaj de edes :)))
hatha ez megnyugtat nekem van egy feltesom neki 10 ev van a ket fia kozt es imadjak egymast de nagyon :)))) meg van biztosan ennek is az orome:)) a mai napig nagyon szoros a kapcsolat koztuk pedig Viktor mar egyetemre jar :))
nem tudom:( unokatesómék voltak ő mondta, addig azt hittem holnap már az eredménnyel jövök haza..bár az uh eredményét meg ilyeneket csak megmondják neki!reménykedek:)
1et bánok nagyon, hogy őt megkérdeztük, mielőtt próbálkoztunk.Persze nem tudhattam, hogy nem lesz egyszerű.Azóta az tesz inkább a depibe, hogy kérdezi, hogy mikor lesz már tesó, valamelyik nap megsíratott, ezt mondta: Tudom, hogy pici lesz és nem tudok vele játszani, majd tologatom..csak legyen már..na ilyenkor jön az, h anya elvonul sírni, mert nem tud neki tesót adni jelenleg:SSS,
jaj, igen, így már tudom.. Egy év, te jó ég, az sok.:( Tudom, hogy nem sok vigasz, de azért van egy pici ember aki azért legalább leköti ezt a hosszú várakozást. De kitartás, jön a kistesó. És addigra a fiad is segíthet pelenkázni!:) Milyen jó lesz!:)
majd elhiszem ha a két szememmel meglátom:)))
dehogy vagyok én okos, csak próbálom reálisan felfogni a dogokat:))
Kicsit eltűntem..bocsi, de most vagyogatok :)
Szia Molly :)
lehet hogy megsem volt sors szeru a majus!!! majd a junius draga :)))
páromat holnap vizsgálják, remélem ott minden rendben lesz, bár eredmény csak 3 hét múlva lesz:(sajna
Tudom drágám, nekünk is ahogy elnézem. Csak próbáltam pozitív lenni... De meglesz, hidd el!:) Bár mit beszélek, hiszen te tudod! Mert okos vagy!:))))
igen, remélem én is:) azt hittem, hogy megszabdulok nemsoká tőle, erre mit ad isten beleszólt a ciszta:(
aaaaaa dehogy van unokaja....te.....
de multheten a regi babaprojektes forumon is volt egy 40 eves no es az en mesik forumomon is van 40 eves sooot sokkal tobben valalnak mar fel gyereket 35-40 ev korul.....
meg fiatal vagy te draga
További ajánlott fórumok: