Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Giliszta csoport (Zártkörű, meghívóval) (beszélgetés)
Köszönöm:)
De, én most megelégszem egyenlőre egy gyönyörűséges + teszttel!!!:) Aztán, jöhet a pocak!:))
Köszönöm Krisztike!!!
Én azt kívánom, hogy neked is ilyen legyen!!!
Még jó, hogy ennél lejjebb már nem lehet:) Szerintem nagyon szép:)
Hát ettől lejjebb nem igen lehet...
Lejjebb is éződik, hogy meg van nőve a méhem, de ott nem tud olyan nagyra nőni...
Igen Gofrika tudsz ám fogalmazni:DDD
Látszik neked is? Az szuper!:)
szép mondat volt:) szóval szép a pocid.
de cuki a pocid:)))))))!!!
Én azt hittem lejjebb lesz nagyobb és ott a belek vannak. :D mert van már egy pupom uott mint neked,persze kisebb sokkal,de nekem nagyon lapos volt a hasam,talán ezért látszik máris...
Én is csak arra kérem a jó Istent, hogy ha sikerül akkor egészséges legyen!!!
Sportos gyerkőc lesz:)
Egészséges lesz az biztos!!!:)
Nagyon mozog...biztos edz!!!
Hát igen, erre nem nagyon lehet mit mondani, csak sajnálni...
De az én babám egészséges lesz, tuti!!!
Tudom:)
Ficánkol? Az jó:D
Jaj, istenem! Erre most nem is tudok mit mondani:( Sajnálom!
Jól van na!!! Nem azért mondtam...
Most megint aktívkodik a Kicsike!!!
Annyira szörnyű, az egyik csaj azt írta az augusztusi fórumon, hogy náluk donga lábúnak diagnosztizálták a babát!!!
Miért ne hinném el?:) Persze, hogy elhiszem!!!!
Mi van Krisztikém, nem hiszed el, hogy én vagyok ? :))
Csak és kész:)
Te vagy a fej nélküli pocis:D
Hát az meg minek???
Nem kell a fej, az nem olyan szép, mint a pocim :)))
Jaj, de szép a pocid:) De, hol a fejed?:D
Kukkantsatok bele a naplómba!!!
Itt, közben vetek, aratok és főzök:)))
Na, hol van az ösztönző?:)
Gondoltam hogy tudod, de akkor ne így kérdezd, hogy mikor vesztek már házat... :)))
Nézzük őket folyamatosan, de még nem...
basszuskulcs,most adtam el 10 krumplit 0,84-ért az 1,84 helyett véletlenül! :( remek üzletasszony vagyok!
na ne mondd,soha életemben nem vettem telket, vagy kerestem albérletet:)))))))))
Hidd el, én is örülnék már neki, hogy ha házat vehetnék, de még nem találtunk olyat ami megfelelne. Sajnos ez nem úgy megy mint egy nadrág, vagy fölső vásárlása. Hogy na akkor elszaladok veszek egyet, azt ha nem jó, majd veszek másikat!!!
Várok:) Akkor addig megcsinálom a lecsómat:)
További ajánlott fórumok: