Giliszta csoport (Zártkörű, meghívóval) (beszélgetés)
Krisztike, olyan kis izé vagy, vegyél erőt magadon és csináld meg. Ez akár hogy is nézzük neked lesz jó, hisz megnyugszol. Ha nincs akkor azért, ha van, akkor meg azért. Én is így mentem neki az egésznek!
Ennél nem lesz rosszabb a helyzet, csak jobb lehet.
Te olyan kis bátor vagy:) Nekem itt motoszkál a fejemben, hogy csinálnom kéne, de nem merek:)
Lehet, hogy kicsi és kevés a hcg:( Nem tudom, majd kiderül, de nagyon kíváncsi vagyok már:) Apa azt mondja, hogy kedden csináljak legközelebb, de olyan messze van még:(
Én csak tegnap aludtam rosszul, de már előre félek az éjszakától:(
Jól tetted, hogy aludtál ebéd után.:) Én is akartam, de nem ment:(
Puffadni puffadsz?
Én nagyon...ez már tök durva...
Látod? Én még vissza is aludtam nem is néztem meg. Eldöntöttem magamban, hogy negatív :)
A másodikon amit már péntek délután csináltam, olyan szép erős csík van.
De hogy hogy nem mutatja ki? Bár mondjuk lehet, hogy nincs akkora a hcg szint...bármitől lehet.
Hidd el, te is hamarosan tudni fogod!!!
Képzeld én 2 napja alszok rosszul. Remélem holnap reggel nem fogok felébredin...ma is ebéd után elaludtam Anyuéknál a kanapén...
:))) Olyan jó, hogy Te már tudod, hogy ott a baba:)
Ma megint nem fogok aludni:( Izgulok ám:) Éjjel is rosszul aludtam. 4.15-kor csináltam meg a tesztet, de már vagy félórája ébren voltam, aztán nem bírtam tovább:)
Igen!!! Mert mi is számolgattuk, nekünk olyan 25. körül jöhetett össze :) és a 34 napomon teszteltem.
Minél előbb el akarok menni, még lehetőle ezen a héten!!! :)
Én is így gondoltam, max. péntekig várok és irány a doki!
Jól teszed:) Reméljük minél hamarabb mehetsz:) Egyébként az néztem, hogy h nekem is sikerült most, akkor én aug.4-re leszek kiírva:) 1 hét különbség lesz köztünk:)))
Ne is mondd, az igazság az, hogy nem először járok így. Volt, hogy az üdítő fele hiányzott, persze papírdobozos volt, és csak itthon vettük észre, hogy kiitták a felét:( Sorolhatnám. De, erre nem gondoltam, hogy a teszteket is lopják:((( Jaj, olyan ideges lettem, hogy csak na:(((((
1 db teszt még van itthon, lehet reggel ellövöm:)
Persze, hogy van remény!!! :) Ha jövőhéten sem mutatja ki teszt, akkor szerintem Doki!!!
Mert csak úgy tudod meg tényleg. Én is megpóbálom holnap elérni az orvosom és megbeszélni vele, hogy mikor mehetek el hozzá vizsgálatra...
Én is szeretem a Pottert:)
Ma már a 40.en:) Nem, csak1x volt ennyi, amikor abbahagytam a fog.gátlót. Én ma számolgattam, hogy mivel ebben a hóban is 2x volt pé-m szerintem 23.-a körül sikerülhetett:)
Ja, és beszéltem unokatesómmal, azt mondta, hogy ő a fiával 3 tesztet csinált, mind negatív lett, a doki elküldte laborba és úgy derült ki, hogy babás:) Szóval, van még remény:)))
Itt vagyok Drága Krisztikém!!! Ugyan fél füllel és fejjel a Tv felé, hisz Harry Potter van, a kedvencem! :)
Igen, de hanyadik napon is vagy? És mennyi szokott lenni a ciklusod?
És azért bízok benne, hog csak a teszt nem mutatta még ki.
Szia:)
Itt vagy? Remélem, hogy igen:)
Drága, vagy, de nem adom fel, tudom, hogy itt van velem az én picikém:) A hőm még mindig 36.8, a cicim fáj és szerintem nagyobb is lett, igaz ebben nem vagyok tuti biztos, mert sajna elég szűkmarkú volt velem a természet:S A hasam is fájdogál:)
Krisztikém, sajnálom a negatívat, de hamarosan lesz az pozitív is!!!
Soha ne adjátok fel, mostmár követnetek kell engem és decemberben 2 csíkosat pisilni!!! Ez nem kérés, ez parancs!
Engem is most hoztak haza Anyuék, oda voltunk vendégségbe, ettem sok tepertős pogit :)
Jól vagyok, csak álmos!!!Amúgy minden oké. Remélem jöttök fel ma este és beszélgetünk!
Sziasztok:)
Boldog Mikit Nektek:)
Az eredményről annyit, hogy egyenlőre negatív:(
De, a tüneteim megvannak:) Majd kedden megint tesztelek, ha addig nem jön meg.
Kisbögre, hogy vagytok?:)
Gofrikám Rád is sokat gondolok ám:)
Most megyek, nem rég értünk haza a vásárlásból, teregetnem kell és ki kell pakolnom a cuccost is:)
Sziasztok csajok!!!
Na, Krisztike mi van az eredménnyel????
Gofrika, én lassan elmegyek aluszikálni!!!
Legyen jó éjszakád, mégha egyedül is alszol.
Holnap este fejövök!!!
Puszi