Giliszta csoport (Zártkörű, meghívóval) (beszélgetés)
Voltam ma vizsgázni, jobban sikerült, mint a múltkor!!!Szerintem ez már biztosan meg lesz. Viszont feltették a netre a keddi vizsgámat, sajnos csak 3 pontot kaptam rá és 6-tól megfelelt...
Nem baj a következő sikerülni fog!
Szia!
Itt vagy? Hogy vagy?
Gofrika, ilyen indok mellett, jó hogy nem haragszom rád!!!
Most értem haza a vizsgáról. Hát jobb lett mint a múltkor, de eredményt nem tudom mikor várhatok!
Ma leszek...és pihenek!
Gyertek beszélgessünk!
Te aztán igazi éjjeli bagoly vagy:)
Köszi!:) De, nem vagyok ám, hős:( Csak úgy csinálok, mintha az lennék.;) Jó, majd kipróbálom, de szerintem nem zavarná nagyon a fokhagyma. Hacsak nem vámpír:D
Elnézést kérek kisbögre hogy szó nélkül eltűntem!!! Apa bepróbálkozott és hát nem tiktakoztam:) Remélem nincs harag:)
Krisztikém nagyon nagy hős vagy! Kitartás,és sok fokhagyma a doki előtt,hátha hamarabb végez:)
Persze, menj csak, pihizz!:)
Jövök holnap mindenképpen, és én is remélem, hogy fogfájás nélkül:)
Puszi és szép álmokat!
persze, hogy értem.
Krisztikém ne haragudj elmegyek pihenni, habár még nem alszom, de a hátam és a derekam már nagyon fáj!
Holnap jövök, remélem te is leszel és nem fogfájósan!
Puszillak!Jó éjt...
Akkor jó:) Nagyon utálnám magam, ha megbántottalak!
Tudom, hogy sajnálod, de nem tudunk mit tenni, sajnos. Annyi a megoldás, hogy járnom kell a dokihoz, be kell tartanom az utasításait és tényleg reménykedni, hogy mindemellett összejön a baba!:)
Ne haragudj! Nem akartalak megbántani:(
Hát, nem hiszem, hogy erre van ilyen gyógymód.
Szegénykém!
És más fogorvos is ezt mondaná?
Én kikérném azért már véleményét is!!!
Ez van ezt kell szeretni:(
A férjed, meg legközelebb, ha fáj a foga, nagyon gyorsan menjen el a dokihoz, mert lehet, hogy nála is kialakulhat a gyulladás miatt:
Igen, szerintem ez nagy baj.
Krisztike a nemes cél érdekében bíznod kell és kitartást!!!!
Hát, gondolhatod.... Nem kívánom még az ellenségemnek se. De, muszáj végig csinálnom! Nem akarom elveszíteni a fogaimat.
Lányok, most kicsit eltűnök, magamba erőltetek valami kaját, aztán jövök. Remélem lesztek még!:)
Akkor gyorsba leírom, hogy mi volt.
Vasárnap megfájdult evés közben, de nagyon, ugráltam fájdalmamban és még a könnyem is kicsordult!
Ma mondtam a dokinak, erre ő, gyökérkezelés. Mondom jó ez már meg se kottyan:)
Na, és most jött a feketeleves. Hiába adott érzéstelenítőt egy csomót, olyan volt, mintha a fúrót az agyamba nyomta volna. Már amikor az injekciót beadta az is gáz volt, de a többi..... Majdnem bepisiltem és úgy megfeszültem, hogy beállt a nyakam is. Végül a 3 gyökerű fogból 2 gyökeret sikerült kezelnie, de a 3. nem ment:( Lehet, hogy holnap mennem kell, ha fáj és szerintem fájni fog, most is nyilall. Ha nem, akkor jövő héten folyt. köv.:(
Szia drága!
Örülök, hogy jobban vagy:) Aggódtam ám értetek!
Szia!:)
Persze, hogy jó vagy:)