Gastroyalos diéta (beszélgetés)
Sziasztok
Én 15-én kezdtem el a Turbo Kúrát. 61,8 kg-ról indultam és egy hét alatt 1,8 kg ment le. Azért nem annyira turbó mint ahogy írják, de nem baj, csak tartós lenne. Nekem is a karotta püré volt a halál, azt meg sem ettem teljesen. A többi kaja viszont mind ízlett. Mondjuk én imádom a zöldségeket. Az nem tetszik csak benne, hogy ugyanazok a kaják minden héten. Legalább 2 különböző hetet össze lehetett volna állítani. Jövő héten lehet kipróbálom a színes leves kúrát a változatosság kedvéért. Álmom az 55-56 kg lenne. De ha már tartósan 58 kg-ot el tudnám érni, annak is örülnék.
talofa mi van veled? Folytatod még?
Vettem diétás port turmixnak. Jó nagy francok!!! Ráírták, hogy 2 hetes kúra, de az adagja kb 5-6 napra elég. :(
Sziasztok!
Biztos jó a 90 napos,de én nem birnám ki,hogy minden vasárnap csak gyümit egyek.
Hétvégeken mi sokat grillezünk és bográcsolunk.
Diétázik még valaki??
Babu Lee!!!
Te most hogy eszel??
Sziasztok!
dájdó:a léböjt hatásos???nagyon nehéz kibirni??
mit tudsz róla??
Babu Lee:jövő hétre norbit kértem,de utána mehet a léböjt,legalább,1-1 napra.
Bunnydrop:én is így voltam vele....volt amit nem birtam megenni....többek között a zöldborsót és a babkrémet.
de azért sztem,hatásos.
Kitartást mindenkinek:)
Nekem elég gáz most....állandóan éhes vagyok....
De hétközbe csak, csak tartom.....a hétvégék a nehezek.
Állandóan grill,bogrács,és barátok.Na ilyenkor szoktam bünözni.:(
Szia!!
Kitartás....
Én is volt amit nem ettem meg...
Igen,a léböjt ténleg nagyon húzós.
Nem tudom,,,,,lehet nekem is kéne valami drasztikusat.
szia!
Jövö hét keddig fogom a turbót csinálni aztán egy nap léböjt utána vasárnapig a szines leves kúra. meglátjuk, hogy bírom :)
Sziasztok!
Egyszer régen már irtam ide, hogy megcsináltam 5 napos káposztaleves kúrát és azzal azt hiszem 3 kilót fogytam.
Most vagyok 68.3 kiló... Ma kezdtem el ezt a turbo algás diétát, ez volt a mai kaja:
Ebéd: Mustármagos, brokkolis lencsekrém
Majorannás párolt zöldbab
Vacsora: Fokhagymás, algás parajleves
reggeli: Vaníliás, algás meggyleves
A reggeli nagyon finom volt de az ebéd meg a vacsora alig ment le... bleee. Kiváncsi leszek. :)
Sziasztok!
A léböjt engem is izgat....:)
rózi70:akkor te nagyon sokat fogytál.....de jó!!és hétvégén ettél közben.
Igen ,norbizom,de csak hétfőtöl....
Előtte héten én is turbóztam...
Babu Lee!
Csinálunk egy léböjtöt???Mondjuk biztos nehéz....
Mi bulizunk hétvégén,de kenyeret nem akarok enni.
Tegnap nem volt torna....hulla voltam.:(
Én úgy csináltam, hogy először hétfőtől péntekig a turbó, hétvégén buliban voltunk, nem fogtam vissza magam. Aztán a következő hétfőtől péntekig a színes leves, aztán megint egy bulis hétvége. Így a 2 hét alatt összesen lement 6 kg. Meg voltam elégedve, mert a hétvégeken "dőzsöltem". Most viszont semmi buli(legalábbis még enm tudok róla), így nincs kifogás, csinálom.
A léböjöket én is néztem. Én nem merem bevállani.Esetleg amikor pihenős vagyok,akkor talán, max. 1-2 napot. De lehet, hogy még akkor sem....
Én egyszer 10, máskor 5 napig csináltam. Először 3 kiló ment le, aztán 1. Mondjuk egy hét alatt nem rossz az utóbbi sem. Azóta se jött vissza, úgyhogy tetszik. :)
Más is írta ezt a színes levesest. :(
Néztem a léböjt kúrájukat, hát nem tudom. Egy napot lehet megpróbálnék.
Nem kell????
Jaj, dehogynem! Nagyon sok a feleslegem. 13-15 kilót le kell(ene) hajigálni....
Én is nagyon szeretk enni,szinte minden jöhet, ráadásul még édességfüggő is vagyok....:((
Én holnaptól a Gastro turbós fogyiját eszem,még enm tudom meddig, de úgy tervezem, hogy a jövő héten is végig.
Viszont lusta vagyok, nem mozgok semmit. Tudom, hogy enm jó így, de nem megy már....
Te Norbizol? Jól emlékszem?
Hát remélem....
Igen sokkal nehezebb...
Te is diétázol??
Neked nem kell ahogy elnézem...
Enni viszont és is imádok....
Köröm pöri,szalonna,kenyér stb.