Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gabonákat és hüvelyesek lehet gőzölni vagy inkább főzzük őket? fórum

Gabonákat és hüvelyesek lehet gőzölni vagy inkább főzzük őket? (tudásbázis kérdés)


2020. nov. 23. 15:13

Köszönöm Napsugár8 és Lávli az első válaszod :)


A többieknek meg annyit, hogy vissza szoktam jönni a fórumra elolvasni a válaszokat, és még is szoktam köszönni csak annyi hogy válasz helyett én be szoktam szivecskézni a választ.... A gőzöléssel tudtommal külön nem foglalkozik az ajurvéda hát ezért hiába is vennék könyvet.... Az organikus pamut fórumról meg annyit hogy ott nem a googlizással volt a gond, mert én ráguggliztam de nem találtam, így nem is kellett helyettem gugglizni....

2020. nov. 23. 07:20
A gabonák közül a rizst próbáltam gőzölni, de felesleges. Borsós, babot nem próbáltam, jobb íze van, ha födő alatt párolom.
7. Lávli* (válaszként erre: 6. - Bless the child)
2020. nov. 23. 06:19
Az organikus pamutnál én már nem is gugliztam helyette.
6. Bless the child (válaszként erre: 5. - Lávli*)
2020. nov. 23. 06:17
Mindig megfogadom, hogy csak olyannak válaszolok, aki megtiszteli azzal a többieket, hogy minimum odadob egy köszönömet. De ő is tizen valahány nyitott fórum és kb ugyanannyi hsz.
5. Lávli* (válaszként erre: 4. - Bless the child)
2020. nov. 23. 06:15
Csak nincs kedve megköszönni a segítségeket 😂
2020. nov. 23. 06:13
Neked is aztán írhat az ember bármit, bacol visszajönni.
2020. nov. 23. 06:05

Az egy dolog, hogy mérgező a bab nyersen (állítólag), de még csak nem is finom úgy 😀


Legnagyobb szolgálatodra egy jó kukta lenne, extra rövid idő alatt főz és párol. 👩‍🍳

2020. nov. 23. 03:44
Ha ajurvedikusan akarsz taplalkozni, miért nem veszel egy átfogó könyvet, és olvasod el ahelyett, hogy itt napjában 2 kérdést teszel fel?
2020. nov. 22. 20:42
Pl a bab az nyersen mérgező ezért is kérdezem hogy lehet e gőzölni (van ilyen gőzölgő edény aminek az alján lyukak vannak és ezt kell beleállítani egy edényben amiben meg a víz forr, így az étel nem érintkezik a vízzel csak a gőzzel). Gondolom a gabonáknál nem akkora gond tekintve a gőzgombócot, de mi a helyzet a hüvelyesekkel?

További ajánlott fórumok:


Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook