Fülgyertyázás után a gyertyát szétbontva, az abban található sárga színű por és az a barna micsoda? (tudásbázis)
szteroidos orrsprayt??? hááááát, nem nagyon értek hozzá, de gyereknek nem merném...
A nasopax a legtutibb középfülgyulladás esetén.
És nem győzöm hangsúlyozni a sok, erős orrfújást
Gőzöltesd sós vízzel!
a fül-orr gégészek általában nem javasolják, s akár viaszcsepp is belemehet a gyerek fülébe
A gyertya alapanyaga határozza meg, milyen színű és állagú az az anyag, amit a belsejében találsz
ha és kijön, és átlebeg a fülből a gyertyába :))))
Dehogy fülzsír! Mekkora vákum kéne ahhoz, hogy a fülzsír kijöjjön onnan!!
ezt komolyan mondod?én sajnáltam elpocsékolni a gyertyát,bár kíváncsi voltam..
amúgy meg van hatása a gyertyázásnak..
"Mi az a viasz-szerű anyag és fehér por a gyertyában a fülgyertya-kezelés végén?
A por és a viaszmaradék az elégett fülgyertya (viasz és pamut) égési maradványa. Az égéstermék egyesek szerint, bizonyos fokig utalhat a fül betegségére, állapotára, erről természetgyógyász adhat további felvilágosítást. Tehát a maradvány nem a fülből származik, (az önmagában elégetett gyertyában ugyanúgy megtalálható) de hozzáértő számára segíthet felállítani a diagnózist a fül állapotáról."
Forrás: naturhelix.hu
A gyertya "végterméke"!
Eleinte azt gondoltam, h ezt szedi ki a fülből, de tévedtem!
Gyanús volt a dolog, így elégettem egy gyertyát csak úgy.
Ott volt benne a "cucc" akkor is.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Amikor a fülgyertyát használat után eloltottad, mi az a sárgás valami a gyertyában? Tényleg fülzsír vagy az elégett gyertya darabjai?
- Testgyertyát használhatom fülgyertyaként?