Fóti kismamák (beszélgetés)
Totó sose büfizett, akár tótágast is állhattunk, de nem, cserébe ő is jó hasfájós volt...
Aliz rengeteget büfizik, meg bukik is sokszor. A hasfájás nálunk is délutáni elfoglaltság volt, úgy négy-öttől elalvásig...
Marika a védőnőnk.
Aha, 160 cm-hez jó az 54 kg. Azt hittem magasabb vagy, ahhoz keveselném.
Mindennel próbálkozom felváltva. Hol a párna jó, hol a pocakmasszír. A lábtologatást csak akkor hagyja ha éppen nem fáj és nem feszíti be az egész testét. Az is bejön neki, ha függőleges közeli állapotban van és ringatjuk fel-le. Gondolom a gravitáció segít neki.
Meli, kipróbáltam a labdázást, tetszett neki.
Egyébként kaka az van rendesen. Védőnéninek is megmutatta. Először a pelusban, majd élő, egyenes adásban. :D
A fő baj talán az, hogy nem akar böfizni. Mindenféle pozitúrákban próbáljuk, de nagyon ritkán jön ki a levegő sajnos.
Szia Judit!
Köszi!160 cm mély vagyok:)
Én sajnos szoptatás alatt kívánósabb voltam, mint terhesen...így nem fogytam, jó ha Te fogysz.
Tényleg Dóri, Melinda ti hogy álltok tejcivel, hányszor szopiznak a nagylányok?
Szegény Zsóka Drága:( Nóri délutánonként kezdte, mire Apa hazajött, már sírt és estig ez ment:(((
A párna nem válik be? tornáztatás? Nálunk volt, hogy Apa az ölébe ültette (fektette) úgy hogy felhúzta a lábát, remélem érthető és úgy tologatta felfelé Nóri lábacskáit a hasához. Előfordult, hogy eközben sikerült pukiznia vagy kakilnia:)Kitartás!
Sziasztok!
Tünde! Ez a fogyás nem semmi. Gratulálok! Hány cm vagy egyébként?
Rólam is olvadnak le a kilók a szoptatás miatt. Szerencsére. Nem gondoltam hogy így lesz. De még így is a versenysúlyom felett vagyok úgy 10-12-vel.
Meli, ezek szerint tudnak pozitív meglepit is okozni az apehesek! Tök jó! :)
Dóri, örülök, hogy jobb Tom közérzete.
Zsóka ma elég korán kezdte a hasfájást fél 7-kor. Az egész délelőttje nyügi volt, 2 óránként cicizni akart és közte egy kis alvás, egy kis hasfájás. :(
Volt kinn a védőnő, megdícsérte hogy jó baba, könnyen meg lehet nyugtatni. Sok újat nem mondott hasfájásra, ugyanazt amit mindenki más. Viszont kitörölte a köldökéből a vart, amit én nem mertem. :)
Köszi Dóri!
Majd ha nem szoptatsz, ajánlom figyelmedbe a kalória számlálást:)
Tomi?
jól van Timike, most ébredt a délelőtti szundikálásból.
most megyünk ebédet csinálni, brassói lesz, délután meg vásárolunk.
mi csak ezt a 100 eft-ot mertük kérni, de szerencsére méltányosak voltak. nem gondoltam volna, csak reménykedtem :)
de nagyon örülök :)
Meli ez tényleg jó ajándék :)
Tünde gratula a kilókhoz. Nekem még 13 kilót kellene vesztenem, hogy eléjem a kiinduló súlyomat a két terhesség előtthöz képest, de már 10el is elégedett lennék :p Egyelőre azonban súlytartó vagyok a szülés óta, fogyózni nem fogok, míg szoptatok az mundjuk biztos. :)
Gratula!
Mi méltányosságból kértük az elengedést, elengedték!!!
Október 10-én voltam 62 kg.
Igen, jó a szánkózás is, bicajozás is, itthon úgyis ritkán van időm tornázni, most is dolgozom, amikor nem ide írok :)
Igen, nemsokára indulok:))
Timike?
Képzeljétek, az apehhez adtunk be kérelmet, hogy mérsékeljék az illetéket a ház után és elengedtek 100 e Ft-ot :))))))))))
ez aztán a karácsonyi ajándék :)))
október elején találkoztunk, akkor sem tűntél soknak, de akkor most szuper vékony vagy :)
a szánkóhúzás biztos jót tesz :)
nemsokára indulhatsz is Nóriért !
Még nem tettem, ami a diétás naplómban van, azon 57 kg vagyok, már majdnem a cél:)
Nem tudom, amikor mi találkoztunk, mennyi lehettem, mikor is volt az?
Egyébként köszi!
Sziasztok!
Dóri mi újság, Tomi hogy van? Éjszaka milyen volt?
Többiek ki hogy van?
Nóri ma reggel nagyon sírt, most nem bánom, hogy nem megyünk januárig, hátha feltöltődünk és újult erővel kezdjük az évet!
Nemsokára megyek érte, hiányzik:)
Jaj, dicsekedhetek? Aug. 4-én elkezdtem diétázni, akkor voltam 72 kg, a cél 54 kg volt, ma reggel meglett: 53,9 kg:))) 4,5 hónap alatt sikerült leadnom 18 kg-ot, úgy örülök! Ezt még meg is kell tartani!
Tényleg ötletem sincs, nem hiszem hogy fázott, mert kihámozva a ruhahalomból, nem volt hideg egy porcikája sem, csak ugye a keze, meg az arca...
Apjuk meg nem ért haza még, valami hepaj van a váci úton, 17:50 óta jön...
Nahát Totó végigüvöltötte a haza utat, megálltam vagy ötször, azon kívűl hogy kb. 6 perc volt mire volt akkora rés a kocsik közt, hogy át mertem velük menni...
A harmadik megállásnál már inkább azon voltam, hogy minél előbb jussunk haza, de így is üvöltött... Már megfürdettem őket, várjuk az apjukat aztán vacsi és alvás...
Tünde azért jó volt összefutni veletek is! :)
Ügyes!
Nóri sokáig fél órákat aludt, először 3-szor, majd 2-szer, aztán aludt 1,5 órákat, amikor már csak egyszer aludt, ez az átlag most is.
Szia!
Hú, de jót alszik. Csak itt sétáltunk a környéken.Először tomi sírt, majd Nóri.Nem tudom, mi lelte őket.
Dóri jó volt látni Titeket, Aliz akkorát nőtt, és annyira édes kis mosolygós baba:)))
Tomit lehet hogy a foga kínozza, vagy a fáradtság, esetleg mindkettő...
visszaértetek már?Timike még most is alszik.
hol szánkóztatok?
oké :)
jó sétát!