Fogyókúra?! - avagy miről nem beszélnek! (beszélgetés)
Sziasztok !
Engem is érdekelne, de úgy látom a fórumindító "valamiért" eltűnt.......
sziasztok
én is csatlakoznék nagy érdeklődéssel!
Nekem is a kilóimmal van bajom,10 kilótól meg kellene szabadulnom.
Kíváncsian és bizakodva várom minden sorodat.
Erre a forumra olyan (ertelmes, inteligens)emberek jelentkezeset varom, akik olyanok mint EN!
Akik mar evek ota probalnak leszokni, esetleg a tulsuly miatt kialakult betegsegekkel is sulytja a termeszet.
Tudni akarod, hogy miert nem sikerul lefogyni?
Tudni akarod, hogy miert fajdakmas es gyotro folyamat a leszokas?
Itt elmeselem, hogy mi az amitol alltalaba nem sikerul lefogyni az embereknek. Mi az ami szinte minden fogyi konyvbol, DVDbol hianyzk, vagy csak nem fektetnek ra eleg hangsulyt!
Egyszeru, mar szinte bakater, modszerek es eszrevetelek (nem melyen szanto bio-kemia, minek az ember a felet sem erti), trukkokel probalok majd segiteni. Nem akarom, mas is 10 even keresztul kuszkodjon a kilokkal, meg a kaloriakkal, meg a fene se tudja, hogy meg mivel traktaljak a fejunket!
Mar 10 eve probaltam lefogyni, tobbek kozott a TVben diktalt szex idealoknak koszonhetoen.Igaz a kornyezet sem kimelt a rosszindulatu kritikaitol! Hiszen koveren nem elfogadott az ember, es ha valaki kilog a sorbol es raadasul nem is tudja magat megvedeni, akkor kimeletlen aldozata lessz a rosszindulatu beszolasoknak!
További ajánlott fórumok:
- A 2011.7.25. csoport. Avagy fogyókúra indul, szállj be!
- A fogyókúráról másképp, avagy életmódváltás szerintem
- Fogyókúra okosan – avagy nézd meg, hogy mi lehet a háttérben!
- Mi az amiről a fogyókúrád idején sem mondasz le?
- Botsport, avagy a legjobb fogyókúra
- Win7 dvd készítő problémájával kapcsolatban tudnátok segíteni? Az informatikai honlapokon nem értem miről beszélnek... :-)