Fogyjunk együtt január 2-től! (beszélgetés)
igyekszem :D
csajok, kitartást mindenkinek :)
Köszönöm! Már alig tudok ülni is, annyira kifáradtak az izmaim. :)))
Régen tornáztam már! :S
hát azért a Rékát se kell félteni, én holnap halok majd meg tőle. de megcsinálom!:)
és te is ügyi vagy, hogy megcsináltad a tornát!!!:)
Sziasztok!
A korábbi oldalakon szó volt a kitartásról is többek között. Nekem úgy sikerült végigfogyózni az elmúlt évet (-16 kg), hogy minden étkezés, minden falat előtt megkérdeztem magamtól, hogy valóban szüksége van-e rá a szervezetemnek? Tudván, hogy csak attól nem hízok amit nem eszek meg. Emellett én a callanetics tornára esküszöm. A folyadékbevitelről meg annyit tudok, hogy ha túl sok, akkor kimossa a szervezetből az ásványi anyagokat. Napi 1.5-2 liter elegendő.
Sok sikert mindannyiótoknak (nem csak a fogyókúra területén)!
én itt vagyok :)
csak kicsit sűrű napjaim voltak, nem voltam nagyon gépközelbe. De nem felejtettem el, holnap kezdés!! :)
Ja, és azt nem írtam, holnaptól nem eszek kenyeret, helyette csak abonettet/ puffasztott rizst vagy búzát :)
sok sikert nekünk :)
A mogyoróban sok a kalória az tuti!!
dE szerintem kis adag nem árt, sőt használ!
Halihó! :)
Én épp most hagytam abba a tornázást :) Cindy Crawford második részét most próbáltam ki. Hűű, nem tudom, hogy hogy fogok holnap időben ébredni a tegnapi éjjel után...
Nekem is inkább este van lehetőségem, kedvem, időm tornázni.
Boldog új évet itt is mindenkinek!
Jó reggerlt mindenkinek!!!!!!
Én már ma belevágtam!!!
Boldog vagyok a szilveszter szupi volt, ráadásul végre nem punnyadok és változtatok magamon és most ugy feldob!!:))))
Remélem mindenkinek jol telt a tegnap este-ma hajnal!!:))
MÉg egyszer mindenkinek BOLDOG UJ ÉVET!!ÉS FOGYNI FOGUNK!!!!!!!