Fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Nem tudom hogy miért de nekem olyan karácsonyi hangulatom van:)
Már díszíteném a fát... :)
Tök gáz... :(
küldtem neked egy sütit hátha jobb lesz! :)
A mosoly mindenre gyógyír :)
nállunk sem rózsásabb a helyzet.fél 3-kor jöttünk haza.A pici is megérzi ezt az időt mert akkora balhét csapott a boltabn mint meg soha.
Haza jöttünk evett egy joghurtot és már alszik is.
Sziasztok.
Szerintem is szuper eredmény lett Timcsi.
Ma frankfurtit csinálok, a kelkáposzta meg a répa, hagyma, stb... nagyon jó lesz pont. Talán ez kompenzálja a tegnapi étrendemet.
Köszönöm,de azért titkon többet vártam ám a 15 naptól.
Bár ha azt veszem alapul a 4,5-5 hónap alatt 6,1 kg-ot fogytam :) az viszont elég jó teljesítmény.
Na akkor tényleg víz:(
Na az tök jó 15 napra! Ügyes vagy!
Én ma is annyi vagyok mint tegnap de legalább már nem több... :(
sziasztok!
Végre vége az első 15 napomnak :)))
Mérlegeltem már fél 7-kor: 66,7. Ez azt jelenti hogy 1,1 kg-ot fogytam.
A 15 nap alatt 1,7 kg-ot :)
Nagyon jól érzem megem:)
De az alatt az 5 nap alatt is folytatom a Level elötti szénhidrát diétámat
Na mennem kell majd még jövök :)
Jo reggelt!!
Bunoztem a tegnap es sajnos este ettem 2kocka csokit aaaaaaaaaaaanem csoda ,ilyenkor kivanom az edesseget ..piroskaek nallam vannak,ugyhpgy merlegeles eltolva szombatra!!!!!!!!!!!
Sziasztok.
Ma valahogy rettenetes éhséggel küzdöttem, meg állandóan tejet ittam volna, ami a végén ásványvíz lett helyette.
Mi is megjártuk a boltokat,nagyon szép idő is volt.Haza értünk meg ebédeltünk és már esik is:(
Próbáld ki,nagyon finom.Az egyik kedvenc kajcsim.Bár amíóta fogyózóm azóta még több kedvencem lett.:)))
Elaludt a picike:)
Nállunk még nem esik,de remélem nem is fog mert mennem kell üzletbe.
A római tál ahogy Én szeretem:
A pataki tálba alura beleteszem a fűszeres csirke combokat,megkenem tejfölel, rá pakolom a paprikát paradicsomot hagymát,rá tejföl, a tetejére krumpli.Ezt be a sütőbe 1,5 óra és kész.
Nagyon szeretem.Azt mondják hogy nyuszival a leg finomabb de Én nem eszem meg:(
Szerintem akkor csak igyál sokat, vagy valami teát.Amitől nem pisilsz annyit.Vissza fog az menni hamar:) Vagy elromlott a mérleg:))
Igen +30. :(
Azért nem tudok csalánteát inni mert amikor dolgozom akkor nem tudok 5 percenként wc-re menni.
Sziasztok. Annyira szépen üt a nap. Csak a szél ne fújna annyira.
3 gép ruha vár ma száradásra, ki is használom ezt a remek időt-
igen,most es nem fogok szunetet tartani ,mert 7vegen szulinap eleg az egy nap a mult hetvegen is 2 nap szunet volt,eleg az nekem mert utanna nehezebb vissza alni es mindjart Karacsony!!!
Kivancsi vagyok,mennyit fogytal?? Romai tal az milyen husi krumplival??