Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Nívea
azért jutott rögtön a pajzsmirigy eszembe mert többek közt nálam is tünet ez, hogy hullik a hajam, és emiatt. nagyon kiváncsi leszek, bár az még 1 hónap, de szóval 9.én párom elkisér, megyek vérvételre, és utána kb 3 hét mire lesz eredményem, hogy a rossz hormonszintem csökkent e amióta szedem a hormontabit:)
ancsika
köszi szépen:) jól éreztük magunkat, meg egymást:D
Hali!
Vagyok, de majd később leszek többet, sűrűk a napjaim, de igyekszem jönni! Puszi Mindenkinek! :D
Sziasztok Csajok!
Bocsi, hogy úgy eltűntem, de párom itthon volt 3 napot :D:D és... hát... nem nagyon volt időm jönni!! :)
Nivea, ne aggódj annyit a pénzen, csak gondolj bele, neked legalább ha minden kötél szakad, ott van édesanyád... nekünk nincs senki, aki segíthetne...! És a pénzen soha nem veszekszünk!
Meg máson se! :)
Képzeljétek, tegnap voltunk megint futni, 30 percet futottunk!!!! Azt hittem meghalok mire a végére értünk de megcsináltam!!! És olyan jó volt, párom is dícsérgetett, és hogy büszke rám, olyan jó volt! :) Megyek legközelebb is :)
Megvolt ma is a torna, bár ma kicsit lustább voltam, mert csináltam combizom formáló gyakorlatot, de a külső és a belső comb zsírtalanítása rész kimaradt. Lerövidítettem 10 perccel a tornát :D Megettem fél sárgadinnyét, aztán remélem mára már befejezem az evést is.
Merre vagytok Csajok?
Sziasztok Csajok! Hogy telik a napotok? Megint el vagytok tűnve!
Mi nagybevásárolni voltunk délelőtt, most meg párom elment dolgozni. Enyém a délután :) Kicsit bealudtunk reggel,így ma még semmit sem csináltam.
Anyunéknál ettünk, így nincs sok mosogatni valóm sem. Mosok, azután lehet, hogy tornázok egyet és ma már pihenés van.
Tornáztam. Simán és brutál módon végigcsináltam a Norbi Aerobic 2-őt. Meg sem kottyant. De már nem akartam mást csinálni mellé, mert nem akartam megerőltetni magam. Már rég mozogtam, féltem, hogy sok lesz. Majd holnap megint megy egy kör valami.
Jó éjt Nektek!
Majd meglátjuk...
Apukám meghalt még kisgyermek koromban. Azért jár.
De végül elég persze nem úgy értettem de Te még jobban belelovalod magad az aggódásba!
Biztos,h nem lesz semmi baj a párod is mindent meg fog tenni,h nyugodtan éljetek.
Tessék a szebbik oldalt nézni azzal vagy akit szeretsz és együtt is éltek:-))))
Az árvaellátás............nem akarok hülyeséget kérdezni,tudom,h mit jelent de akkor is?
Ha sokat kérdezek csak szólj befogom a csőrömet:-))))
Akkor mára neked is megvolt a munka :D
Nem elég ok a pénz a szorongásra???
Már éltem külön, 4 évig saját háztartásban. De anyagilag mindig volt mögöttem valaki. fix árvaellátás, igyekeztem jól tanulni az ösztöndíj miatt. Így nem aggódtam semmin. Ha mégsem lett volna elég, akkor anyum támogatott volna. Igazából tudom most is, hogy ha megszorulnék segítene, de nem akarom, hogy másra legyek utalva. Engem ez most nagyon megvisel. Még nem tudom, hogy mennyi a rezsim egy hónapban, mert eddig nem jöttek igazán számlák. Félek, hogy nem fogunk kijönni hó végéig. Szerintem ez elég ok a stresszelésre. Mert ezt leszámítva tök jól elvagyunk. Nincs már vita sem, ma is minden rendben volt. Nem tudom miből jöhet rá az ember, ha nem a párja az igazi. Jól elvagyunk, szeretjük egymást, foglalkozunk egymással és már várjuk a következő lépést, hogy lehessen gyerekünk is. Szerinted? Mi úgy gondoljuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. De mostanában tény, hogy sokat vitáztzunk. De már javulunk. :)
Amúgy pánik az van. Csak nem kezelik. De igyekszem a jó úton járni, és már elég régen tört rám a roham is :) olvasok nagyon sokat, és ez segít.
Sziasztok! Végre enyém az egész délután :D
Örülök neki, hogy megvagy! Ne aggódj! Majdcsak túléljük ezt az évet is :DD Jövőre meg biztosan jobb lesz.
Sziasztok!
Én most fejeztem be az ablakok pucolását+ a keretek kinyalását!
Elég volt,van egy pár ablakom:-(
Doresz akkor pihenj,pedig most megint meleg lett menjetek sétálni:-)
Nívea felkészültél Te a külön élésre???
Nem ez visel meg pszichésen?A barátod az igazi?
Mert ha más baj nincs a pénzen kívül akkor mitől szorongsz??
Vigyázz nehogy depibe v pánikba menj át!
Anette érezzétek egymást jól:-)))))
Na mi van Klau most Te tűnsz el???:-D
Baba örülök,h itt vagy:-D
meglesz köszi:D
nincs valami hormonos gondod?? mármint a hajadra értem
Én nem tudom. Már most beszélgettünk sokat. 2 napja nem vesztünk össze. Mégis olyan feszültnek érzem magam. Pedig szegénykém igyekszik és idomul rendesen. Nincs a pénzen kívül semmi problémánk. Csiszolódunk, csak lassan. De valami akkor is idegesít. Lehet,hogy ez az egész élethelyzet, amiben vagyok. Sosem erre vágytam, ahogyan most élek. Sem a helyszín, sem a többi(kivéve a páromat). Folyton bánt a dolog.
Nem is érdekel már, ha nem fogyok le, de az zavar nagyon, hogy hullik a hajam. Nem tudom mit csináljak. A vérvétel és a fogászat semmit sem mutat, és az orvos semmit sem tesz, semmit sem ad. Már próbáltam mindent, de tuti kopasz leszek, mert semmi sem hat. Kivagyok ettől. Rettegek.
sziasztok
mindenki vigyázzon magára nagyon, én most nem leszek, holnaptól vasárnapig a párommal leszek szóval nem tudok lenni.
legyetek jók
puszi mindenkinek
A nagy testvér mindent lát mi??:-)))
"osztán" most már nem eltűnni!!:-D
Itt vagyok lányok......de még mindig csak a háttérben........MINDENT tudok Rólatok,mert rendszeresen olvaslak Bennetek!!!!!!
Mindenkit puszilok!!!
Baba nem kéne azért így eltűnnöd!!!!!!!!!!!!!
Írjál már valamit a naplódba!!!!
Húúúú de sok a felkiáltó jel,de muszáj:-)))))
Bakker ne mááááááááá!!!
Mitől vagy stresszes,a párod miatt????
Már bocs,h kíváncsi vagyok!!
Sziasztok!
Eltűntem, igen, mert nem voltam otthon egész nap. Tegnap horgászni voltunk, mert úgy gondoltuk egy kis kikapcsolódás ráfér a kapcsolatunkra. Hát jól megégett a fejem, pedig nem is sütött a nap. Ez hogy lehet? Esőfelhőkön keresztül is?? Na neeee!
Most a szülői háznál bográcsozunk, de fellógtam, mert elvonási tünetek jelentkeztek nálam :DDD
Klaudia nem kell aggódni! Itt faluhelyen sok minden nem történhet az emberrel :D:P A pénzes dolgokat mi is így írjuk, de mégis elfogy. Remélem párom ebben a hónapban már rendes fizut kap és akkor minden jobb lesz már.
Ancsika! Hát....izé....őőőőőő...nem fogyok. Sőt! De már nem is érdekel. Nagy a stressz, hullik a hajam is, meg zabálok is. Nem tudom mikor lesz ennek vége. De most nem tudok talpra állni. Majd....
Ennyi volt a bográcsozás, mert esik az eső. Fasza. Jöhetünk a konyhába.
Megyek, mert kikapok, hogy a gép előtt hancúrozok. De holnap délután ígérem, hogy fent leszek. :) Puszi Nektek!
Én most jöttem meg a boltból,innen-onnan és most reggelizem:-)))
Mondta a lányom,h ott most esik az eső:-(
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim