Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
sziasztok
hogy vagytok lányok? én ma délután értem haza. voltam a párommal vérvételen amit a nőgyógyim kért a fogamzásgátlófelírás miatt. nem volt semmi. vagy 2 percig dölt a vér a karomból utána:P
igyekszem visszafogni a kaját . többé kevésbé sikerül is:)
kicsit kiakadtam a sulira. 2 hete járunk és közölték hogy előrehozott vizsgák lesznek.október 16.án vizsga aztán novemberben, majd decemberben:P majd a többi januárban ugye a maradék.
reméltem legalább az októbert még ellustulhatom...:( szólhattak volna az elsővel kapcsolatban kicsit előbb is:P na
hát mind1. jól bele kéne húzni mert az okt 16.ai vizsgára még tételsort sem kaptunk:P és mingyárt ittvan:P
Na ezen az oldalon rajta vannak, és az is melyiknek milyen részét használhatjuk, meg az is hogy mikor nem javasolt egy két növény! Sikeres böngészést! :DDD
No, még a teáknak, gyógybigyóknak nem tudtam utána nézni, de néztem fűszernövényeket, amik serkentik az anyagcserét:
ajovanmagvak
angyalgyökér
bazsalikom
chili
csillagánizs
édesgyökér
fekete üröm
gyömbér
japánbors
kapor
kékhere, kéklóhere
komló
lestyán
medvehagyma
menta
mustár
örvénygyökér
rukkola
sarkantyúka
szegfűbors
szegfűszeg
szömörce
majd még megpróbálok gyógynövények közt is keresgélni. De elméletileg ezek mivel csak fűszerek, és kis mennyiségeket használunk belőlük a kajákba nem befolyásolják a terhességet. A növényes könyvem sem ír semmit róluk ezzel kapcsolatban.
Gyógynövények közt viszont tudom hogy vannak amiket nem lehet használni bizonyos betegségeknáél, meg terhességnéál. Majd kutatok még.
sziasztok!
Hú Vivi te aztán jó korán keltél!
A 4-esen lefele (nem pest fele)! :)))))
Gyömrőn lakom. Ja mert én beikszeltem, h ne lássák.
Hááát... Levellel is lement kb 3-4 kiló azt hiszem, a Neera az tisztító kúra, salaktalanít, csak kell mellé inni mályva teát, ott sok méreganyagtól megszabadulni. Ezzel nagyon egyéni a fogyás, mert attól függ mennyit adsz le, hogy mennyi a méreganyag, amit fel tud oldani benned.
A többi diétát csak terveztem hogy megcsinálom, nem volt kitartásom betartani az étrendeket, ezért egyénileg fogytam. Töröltem a szénhidrátokat. Még a pörköltet is tészta nélkül ettem. És még jól is esett. Pékáruk, krumpli, tészta, rizs. Ezeket nem ettem, meg persze az édességet. Minden mást igen. Rengeteg gyümölcs volt az étrendem, meg zöldség különbözően elkészítve. Husi is mindenféle volt, bárhogy készítve. Én ezzel fogytam a legtöbbet. De a mérlegelőmbe talán még benne van hogy mikor mivel mennyit fogytam...
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim