Főoldal » Receptek » Weight Watchers receptek » Focaccia olasz lángos 2.5 p/db. recept

Focaccia olasz lángos 2.5 p/db. recept

Elkészítési idő 20 perc

A Focaccia olasz lángos 2.5 p/db. hozzávalói:
25 dkg rétesliszt (vagy fele-fele finomliszttel) 15p
2 ek olaj 6p
1 porélesztő

fokhagyma
víz (1,5 -2 dl)

21p
Nekem 8 lepény lett belőle, az 2.5 pont darabonként.


A Focaccia olasz lángos 2.5 p/db. elkészítési módja:
A lisztbe belekeverjük a porélesztőt,belereszeljük (vagy lenyomjuk) a fokhagymát, beleszórjuk a sót és összekeverjük. Hozzáadjuk az olajat és elkezdjük kevergetni. A vizet fokozatosan adagoljuk hozzá és úgy gyűrjuk össze,hogy nem túl lágy tésztát kapjunk. Kicsit pihentetjük és olajos kézzel tenyérnyi korongokat formázunk belőle. 10-15 perc alatt megsütjük 200 fokra előmelegített sütőben. Tanácsok: Aki nagy fokhagyma rajongó (mint mi:) a tetejére is nyomogathat bele fokhagyma forgácsokat. Amikor megsült simán is nagyon finom,de megkenhetjük tejföllel,megszórhatjuk sajttal is. Ez már csak ízlés és fantázia kérdése. Elkészítési idő: 30 perc RLindi receptje!

21 pont az egész, 2.5 pont egy darab


Kategória: Weight Watchers receptek


A focaccia olasz lángos 2.5 p/db. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook