Fiúknak a nagy vagy a kis mell jön be jobban? (beszélgetés)
Ez is jó :)
A pasiknak legalább annyira különböző az ízlésük, mint a nőknek. Az általánosítás ebben a témában is hülyeség.
Van jobb:
-Te miért szégyelled a melleidet?
-Nem szégyellem.
-Akkor miért nem hordod őket?
Te olyan vagy, mint a másik fórumba az a férfi, aki azt írja nem tud szexelni. Csak a magadét fújod, nem is veszed figyelembe az esetleg számodra pozitív hozzászólásokat.
Miért nem csinálsz egy klubot, ahova senkit nem engedsz be csak magaddal diskurálsz?
Vagy ismerkledj meg a fent említett fiatalemberrel! Még az is lehet, hogy ha két negítív világnézetű ember összejön pozitívan sül el a dolog. Neked megnő a melled a számodra kívánt méretűre, ő pedig tovább bírja majd a aszexet néhány másodpercnél.
Mindketten boldogokl lennétek a hülyeségetekkel pedig békénhagynátok ezt a fórumot.
Erre csak megint idézni tudok, én is így gondolom ahogy már írták:
"ami jó, arról nem kell bizonygatni, hogy jó.a kis mell nem bejövős, max elviselik, beérik azzal.de ha lenne két csaj, tök egyformák, csak az egyiknek nagy a melle, a másiknak meg kicsi, tuti a nagymellűt választanák."
Ez úgy hülyeség ahogy van...:-)
Én cáfolom teljesen határozottan...:-)
Nagymama megkérdezi a nagypapától:
- Szerinted vegyek fel melltartót?
A papa nézi egy darabig, majd így szól:
- Hát, elég nagy sár van odakint.
"egy férfinek csak azért van kismellű nője, ha az van, mert nagymellű nem jött neki össze!!!
egy nőnek van melle, a többi nem nő, csak kislány."
Érdekesmód, ezt egy férfi sem cáfolta meg.
vannak csinos, okos nagymellű nők is.nem tudom mit jönnek a végletekkel, hogy csak hülye, nyavogós, beképzelt lehet...
ez meg szar duma, már bocs.érzelmi alap?? jah persze...
egy férfinek csak azért van kismellű nője, ha az van, mert nagymellű nem jött neki össze!!!
egy nőnek van melle, a többi nem nő, csak kislány.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Kislányom 20 hónapos és a nagylábujj melletti lábujja egyre jobban ráfekszik a nagylábujjára. Mit tehetek?
- Mit gondoltok a nagyon melegben végzett edzés jobban karcsúsít?
- Ha a gyerek a nagyszülőnél jobban szeret lenni *-*