Fiatal anyukák (beszélgetés)
Márknak hívják és 4,5 hónapos:)
A nagyobbik öcsém is Dávid:)
Csicsuka! Na igen honna. Hát onnan, ha az embernek gyermeke van akkor megváltozik a fontossági sorrend. Előbb ő és utána jövünk mi.
Na igen.
Hát mi itt Pesten élünk de nem akarunk haza költözni,hiszen nincsen otthon munka lehetőség. Meg a közeli nagyobb városba mire beutazik az ember 1.5 óra. Itt meg fél óra.
Sziasztok! Jól fellendült a fórum. :)
Az én babámat Koppánynak hívják, 7 hónapos.
Kolli teljes mértékben igazad van.
Mi is úgy vágtunk bele, hogy semmi támogatásra nem számíthatunk(nagyszülők, stb), viszont annyival előbbről indulunk, hogy páromnak van egy "legénylakása" ahol most is élünk.
Tőlünk is ezt kérdezték, h majd miből neveljük fel. Erre a kérdésre legszívesebben megkérdeztem volna az illetőt, h miért, aki 13-15 évesen szült először, s azóta már van 4-5 gyereke, az miből neveli fel? Na mindegy. Engem nagyon dühítettek már akkor is ezek. Most meg azt kapjuk meg, h honnan van nekünk pénzünk új babakocsira, meg üveges babkajára(hozzáteszem olcsóbban jövünk evvel ki, mintha mindig én főznék.)
Na de mindegy. Nem dühöngök tovább. :)
Tündi gratulálok a pocaklakóhoz. :)
Az én pici lányom is nivemberi. :)
Mivel foglakozol? Tanulsz még?
Mi is albérletben lakunk, de pontosan úgy van, ahogy mondod.
A mai világban nem könnyen jut az ember saját lakáshoz, ha erre várnánk, lehet még 40 évesen sem szülnénk.
Arianne113! Mi albérletben lakunk a párommal mind a ketten dolgozunk, vagy is én most gyíeden vagyok de amikor becsúszott a lányom nem mondtam volna én sem, hogy akkor most elvetettem.
Az za igazság, ha ma egy saját lakásra vágyik az ember akkor sosem fog gyereket szülni, hacsak nincsen a háta mögött jelentős segítség a szülők részéről.
Arianne113 szia! hány hetes vagy? Mikorra vagy kiírva?
Tegnap előtt teszteltem először halvány pozitívat, akkor 2+6 hetes voltam. Ma reggel jött az újabb teszt, bár még mindig halvány, de erősödött. 3+1 hétnél tartok. :)
Rövidek a ciklusaim, 24-26 naposak, a 12. napon volt ovum, a 9. dpo-n lett először halvány pozitív a teszt.
Ha minden igaz novemberbe érkezik a kicsi. :)
Szia. Csatlakoznék, bár én még csak kismama vagyok, és annak is nagyon az elején. :)
20 éves vagyok.
Én nem tartalak felelőtlennek téged ezért, mert sokan mások igy gondolják.
Csak én máshogy gondolom, nem kellenek hozzá milliók az tény, de azért valamim csak legyen már, legalább saját lakásom, albérletem biztos állásom ezek tényleg kellenek hozzá. Ezen felül én sajnos úgy gondolom a jelenlegi helyzetünket mérlegelve hogy nekem egyenlőre nem kell baba. Persze ha becsúszik véletlen ( ez is előfordulhat még fogamzásgátló mellett is ) akkor nem fogom azt mondani hogy elvetetem mert nem is lenne hozzá szívem. Akkor ha jönni akar akkor jöjjön, én mindent megteszek érte hogy jó anyukája legyek, és hogy mindene meglegyen. :)
Szia!
A fiam neve Márk és Gergő...ha lányom lett volna Csenge lett volna:D
Nálam nem nyűgösek a srácok...igaz kissé káosz volt a reggelem....Épp szoptattam, mikor a nagyobbik csemetém beverte az orrát, ami persze elkezdett vérezni, sajnos nem tudtam rögtön odamenni mert nehéz volt az öcsit lefejteni magamról...miután elhárítottam a bajt...sikerült kiöntenem egy adag kakaót(legalább nem a szőnyegre ment, a zoknim ugyanis felszívta a nagy részét:P)...és a kaja is felrobbant a mikróban...vicces reggel:)
Nem tudom de nálatok is a gyerkőcők nyűgösek?
Csenge már két napja nyűgösen ébred.
Kinek, hogy hívják a gyerkőcöket?
sziasztok!
Úgy örülök hogy ennyien írtatok!Remélem beindul a fórum és jókat tudunk majd beszélgetni...azért is gondoltam, hogy elindítom ezt a beszélgetést, mert ahol lakom csak nálam 10 évvel idősebb(legalább) anyukákkal találkoztam eddig és hogy őszinte legyek nem nagyon tudtunk elbeszélgetni.
A legfőbb oka ennek az volt, hogy ha rám néznek általában még 18at se néznek ki belőlem, emiatt vagy csak furcsán néznek vagy elkezdenek gyereknevelési kiselőadásokat tartani...Sajnos elég sokszor volt negatív tapasztalatom főleg idősebbek részéről mikor megláttak két gyerekkel...ez elég rossz érzés...volt h be is szólt nekem egy idős hölgy...
Nektek hogy telik egy napotok a gyerkőccel?
Nálunk ma voltak vendégek(nagyobbik fiam játszó pajtársai)Az anyukájukkal arról beszéltünk h kellett volna írnunk egy könyvet, h bár az anyaság csodálatos de azért vannak nehézségek...
Megállapítottuk h egyikük anyukája se mondta, hogy néha gy el tud fáradni az ember..azt is leszögeztük, hogy ez tuti azért van, hogy szüljünk nekik unokákat:P
nah sikerült megint sok mindent ide írnom...új vagyok a fórumozásban:)
Ki miről szeretne beszélgetni?
Dobjunk fel témákat:)Szeretném ha itt tudnánk őszinték lenni,(arról ha épp ki vagyunk vagy elfáradunk vagy bármivel kapcsolatban...
szeretném ha ez nem a "tökéletes" anyák fóruma lenne..sok más helyen ha egy anyuka például azt írta ma elvesztettem a türelmem és hangosabban szóltam a gyerekre, elkezdik oltogatni..ezt úgy nem szeretem...elvégre mi anyák is emberek vagyunk nem kell tökéletesnek lennünk...