Fertőzés? (beszélgetés)
análisan nem!cs én meg nem hiszek neki h nem lépett félre,és szegény most depis h nem hiszek neki!pedig leírtam pár sorral ezelőtt h mit mondott és azota is cs azt mondja!amugy köszike:)azt mondja h kikaparta a bört a péniszén..hát nemtom 1éve vunk együtt de eddig még nem láttam h pattanás lett volna rajta...:S
de nekem meg nincs panaszom...bár sztem én is elmegyek m nem akarom h lappangjon bennem vmi...
Holnap első dolga legyen megkeresni egy urológust, vagy a helyileg illetékes nemibeteg gondozót! Az a biztos!!!!! Ez nem játék, mégha neked még nincsenek is tüneteid.
Análisan is szeretkeztetek?
úgy reagált hogy a szemembe nézett és azt mondta h "mikor csalnálak meg mikor mindennap melo után veled vok,beszélünk telon,mindig tudod h hol vagyok,soha nem csalnálak meg,m szeretlek és soha nem okoznék neked fájdalmat,hamarabb szurnék kést magamba,azt akarom h boldog legyél melettem!szemembe mondta.nemtom
az a baj h egy pasiba nem bizom,m az első kapcs-ban nagyon ráfáztam :(
a pénisz tövén van rajta(pattanás szerűek) bocsi már h ennyire belemegyek :S
de viszont csüt reggel estére jött ki neki,és mi csüt reggel voltunk 1ütt,nekem panaszom nem volt h esetleg töllem vmit,megcsalni soha nem csalnám meg!
Neked nincs semmi problémád odalent? Nem kaptad el tőle?
És hogyan reagált mikor meggyanúsítottad őt?
ez sok minden lehet
A csípő érzés miatt felfázás is lehet, majdnem ugyanaz, vagy következménye: hólyag gyulladása, vesemedence-gyulladás, húgyvezeték gyulladása...emiatt lehet pl. a pötty, pöttyök, a fertőzés megjelenhet ott is, mivel pisilés után lefolyhat a vizelet. Ilyen esetben pedig a vizelet nem steril.
szia!köszi!de vmi tipped esetleg h mi lehet?m engem idegesít,m kicsit meggyanusitottam,m mikor melozik nem velem van...m cs este vunk együtt
köszi előre is
Sziasztok!ma beszéltem a párommal és mondta hogy csíp ha vizel,de más panasza nincsen,viszont a nemiszervén az oldalán kijött neki 3kis pötty,úgy néznek ki mint a pattanás.de nem a makkon van!
válaszotokat előre is köszi
ja és megcsalás kizárva,m mindennap velem van
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Streptococcus agalactiae fertőzés
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?