Férjnél vagyok ..de szeretőm van ..na és?:)) (beszélgetés)
A fényezés a te asztalod. A csoda házasságod, amely mellett szétdugnak egy swinger klubba.
Szállj le rólam! Menj egyet swingelni, ha nem bírsz magaddal vagy tedd magad kívánatosabbá a férjednek vagy cseréld le...
Húha! Hol maradnak a csodás jelzők?
Csodás feleség, nem jó, mert az kevés! Az szánalmas! Tudod! Csodás feleség vagy, nem? Most csalódtam. Te is csak átlagos vagy ezek szerint. Hisz a jó, az már kevés!
Hogy te miket tudsz!
Istennő vagy!
25 éve vagyok férjnél, és a férjem olyanra színezi az életemet, én meg az ő életét, hogy nem kell még színt belevinni:)
Szánalmas, ahogy bizonygatod, hogy klassz a házasságod...
Tudod egy férjre nem azt szokták mondani, hogy jó ember, férj és családapa, hanem azt, hogy igazi férfi, jó pasi. Én is belepunnyadnék egy házasságba, ahol a férj csak jó ember, jó férj, jó családapa. Nekem egy pasi legyen szenvedélyes, legyen vicces, intelligens, stb. és csak ezek után legyen jó ember. A jó ember unalmas. Te azért jársz swinger klubba, mert kevés a férjed, illetve fordítva is így van.
En is mondtam egyszer egy ilyet (regi nickemmel) aztan kijavitott valaki, hogy nincs olyan, hogy elore buntetes:)
De olyan van, hogy nehez karma, es ezt is mi valasztottuk. Szoval letezik olyan, hogy valaki nyomorba szuletik es aztan megis felfele visz az utja.
De ezek is kellenek, mert csak az adott kontesztusban vegezheted el a karmikus feladatodat, szoval nem azert szuletsz milliomosnak vagy koldusnak mert ezt erdemelted, hanem mert ezt valasztottad.
Viszont az eletunk soran veletlen szituaciok nem veletlenul jonnek, de hat akkor is szabad a dontes mindenkinek, maga a szitu eled jon mindenkepp, de hogy mit hozol ki belole az toled fugg, es csak ezeknek a donteseknek, tetteknek lesz kovetkezmenye.
Végigolvastam fórumodat:-)
Jó kis virtuális bunyó alakult ki itt,ezért jó hoxa:-)
Amikor a "szerelmes vagy topikban" azt írtam Neked ,hogy csak akkor gáz ,ha otthon nem mutathatod ki,nem gondoltam,hogy beletrafáltam:-)
Őt is megbüntette a sors, amúgy ezt bízd a sorsra, senki nem mondhatja a másikra, hogy mikor és milyen formában fogja megbüntetni a sors. Sőt, nem is jó szó rá az, hogy büntetés, inkább ilyen következmény, vagy valami szinonimája lenne rá a jó szó.
Belement egy rendesnek tűnő házasságba és olyan is lett, most gondolom filózik, hogy hogy kéne kiszállni, vagy egyáltalán kiszálljon-e? Másik dolog, nem biztos, hogy fel akarja ő vállalni a szeretőt, mert azt sem tudjuk, hogy a szerető fel akarja-e vállalni őt, szóval ez is két emberes
ez őszinte volt és szép. köszönöm.
azt gondolom, hogy olyan embereket vonzunk be az életünkbe, amilyenek mi magunk is vagyunk.
tehát a "nagy Ő", akiért érdemes hűségesnek maradni, akkor toppan be az életünkbe, ha mi magunk tesszük meg az első lépést a hűségesség útján
Szépet neked is!
(szarozásmentes előrenézőt!)
Engem a Sors megbüntetett a csibészkedésért. Tehát, válaszolva a kérdésedre, már NEM.....
nagyon komoly árat fizettem a lopott, kellemes órákért.
nem érte meg.... ennyi
Neked további szép napot kívánok
További ajánlott fórumok:
- Megtaláltam az iwiw-en a középiskolai szerelmem, de már férjnél vagyok!
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞
- Féltékeny vagyok a szeretőmre, akivel szeretjük egymást
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Ha férjnél vagyok és abortuszt szeretnék alá kell írnia a férjemnek a papírt?
- Betegesen féltékeny vagyok a szeretőmre.