Felnőtt férfi szüleivel szájra puszi, csók? (beszélgetés)
Pfujj! Arcra.
Még pci korukban is tilos és veszélyes!
Csak gondolj bele. Nem biztos, hogy jólesne a párom megcsókolni, miután látom, hogy az apja lekapja előttem! XD
Ez szerintem amúgy anyakomplexus. :-D
:D :D :D
Ajjaj! Fiatal vagy még. Mesélhetnénk Neked, de tudod, nincs kint a 18 éven felülieknek tábla és nem tudom, ha ott lenne, Te bekukucskálhatnál rajta? :D
Persze, ha szereted megküzdesz érte.
De szájra puszi! XD
És én azt hittem már semmin sem lepődöm meg. :-D
Ha az után is így puszilkozna, akkor erőteljesebben is elmondanám.
Ha pedig abbahagyná, büszke lennék magamra, hogy egy hülye beidegződéstől szabadítottam meg a Páromat.
Elmagyarázni mindent ellehet, de na azért érted!
Hát szájra puszi! XD
Fú megfejelném a falat! XD
Nyilván nem a Párod a hibás, mert Őt így nevelték fel. Bár 32 évesen már igazán leszokhatna erről. Viszont hogy a szülőknek, főleg Apunak nem groteszk, hogy egy szexuális tartalommal bíró szokást gyakorol a saját fiával... jajjj.
Engem is ráz a hideg, mikor a pici gyerekeket szájon csókolja az apja, anyja, de ott még talán bele tudom magyarázni, hogy van, akinek ez aranyos. Nekem nem, de pici korban még nem kövezem meg a szülőt... viszont felnőttként... én biztos szóvá tenném.
Sőt, undorodnék megcsókolni a Páromat, ha tudnám, hogy előtte az Anyósom szája érintette az övét... blöá.
Pfúj! :/
Mióta a barátod?
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt férfiak furcsa felfogással
- Virtuális kapcsolat itt a Hoxa-n nő és férfi között. Felnőtt emberek álomvilága?
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Válhat egy felnőtt férfi férfiasabbá?
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Hol találok Pécsen ruházati boltot vékony fiatal felnőtt férfinak?