Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fel vagyok háborodva!!!Csak engem zavar? fórum

Fel vagyok háborodva!!!Csak engem zavar? (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
16. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 8. - Cirmoscicajaj)
2012. szept. 5. 22:20
Azt ,hogy igen ilyen is van. Ennyi. Mint ahogy vannak testi vagy értelmi fogyatékos emberek,más külsejü emberek stb.Miért kell ezt túl spilázni.
15. bd55e3f068 (válaszként erre: 8. - Cirmoscicajaj)
2012. szept. 5. 22:19
Ha rákérdez, akkor azt, hogy van ilyen is a világon. Alsós korú gyerekek lazán hangosan buz!znak egymásra az utcán, jobb ha tőlem tudja meg az ilyesmit.
14. andi6020 (válaszként erre: 1. - Cirmoscicajaj)
2012. szept. 5. 22:19

Ez nevetséges.

Mindenesetre irigyellek a problémáid miatt.

Csak nehogy a szívedre menjen ez a nagy idegeskedés. Nem ér annyit. :)

2012. szept. 5. 22:18

Na, ha ez a probléma, akkor fogalmad sincs, mik vannak fent az interneten. XD

Ha egyszer lesz gyerekem, egyrészt lesz gyerekfelügyelő a gépen, (Ez egy szuper progi) másrészt meg mindent megteszek, hogy egyedül ne üljön majd le elé... A gyerekek sokkal jobbak a szörfözésben, mint a felnőttek, igazi felfedezők. :D

És miért kell azt játszani mintha másság nem is létezne. De létezik, egy nagyon pici aki még nem érti ugysem keres szálláshelyeket...egy nagyobb gyerek sem,de 11-12 évesen már megértik és mi van akkor ha látják attól ő még nem lesz az.

Engem is zavarna..Pedig lassan el kéne fogadni a homoszexualitást, hisz annyira elterjedt...

Számomra mindig gusztustalan lesz.

Az a baj, hogy a kiskorú akár durvább dolgokat is találhat a neten...a felnőtt legalább tud válogatni...ha nem tetszik, nem nézegetem minden nap...:)
2012. szept. 5. 22:17
Mi az alapprobléma? A homoszexuáis jellegű kép, vagy maga a meztelenkedés? Elsődleges nemi jellegek látszanak a képen?:)
2012. szept. 5. 22:16

és ha ti nézitek épp a szálláshelyeket a nyaraláshoz és bemegy a kiskorú gyermeketek?Ha meglátja a képet mit mondtok neki?

Bár,lehet,h én vagyok szívbajos...

7. 2a69f78972 (válaszként erre: 2. - 26092879c1)
2012. szept. 5. 22:16

Ezt azért nem állítanám!

Nekem sem tetszik és akkor már ketten vagyunk.

2012. szept. 5. 22:15
Nekem ilyesmire nincs időm, csak irigykedni tudok...
2012. szept. 5. 22:15
Ennél azért vannak sokkal durvább dolgok is a neten.
2012. szept. 5. 22:14
A tv-ben egyik reklámban pl két nő csókolózik....Az is felháborító. Egyetértek veled.
Na lehet. Szerintem olyan sok kiskorú ezt nem láthatja.
2. 26092879c1 (válaszként erre: 1. - Cirmoscicajaj)
Csak téged zavar.
2012. szept. 5. 22:11

Pár napja szinte mást sem csinálunk a párommal, mint,h szállás helyeket nézünk,mert szeretnénk kicsit pihenni (3 év után).

Nézegetem a hotelek ajánlatait,és az akciós csomagoknál megakadt a szemem valamin:az egyik csomagjukat 2 meztelen összebújt férfi fényképével reklámozzák!Mikor az első sokktól magamhoz tértem,írtam egy mailt a hotelnek,h talán ezt így nem kéne...(amennyiben nem kifejezetten homoszexuálisoknak szól az ajánlat.de a leírásból nem derült ki)

Na következő nap,megnézem,fent van-e.Persze,h fent volt még a kép.Ekkor írtam az oldal illetékeseinek,h az oldalon sértő,nem ide való tartalom van,és nem kéne szerintem meztelen összebújós képeket feltenni olyan helyekre amiket kiskorúak is láthatnak.Kaptam tőlük egy mailt,h nem találják az említett akciós ajánlatot.Gondoltam azért mert időközben levették a hotel alkalmazottai,akik a hirdetésekkel foglalkoznak.Na,rosszul gondoltam még mindig ott volt,és a páromnak is megmutattam,h lássa nem beszélek félre!!na akkor visszaírtam,h hol találják meg az oldalt,melyik hotel reklámozza,hol kell nézni mi az akciós ajánlat neve,és még a képet is kinagyitottam.Az oldal neve nem látható de könnyen rá lehet ismerni.Na azóta nem tudom mi lett,még egy e-mailt sem kaptam,h igen megtaláltuk az oldalt vagy valami.Megnéztem,és a kép még mindig fent van.Na ennyire érdekli őket!!!!

csak számomra felháborító,h senkit nem érdekel,h ilyen képek vannak egy nyilvános oldalon????

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook