"Fel nem tett kérdések"! (beszélgetés)
Nem:))
Úgy látszik, hogy "öregségemre" bolondulok meg:)
Na, akkor viszont tök jó, itt kibeszéled magadból és minden okés :o)
Az exeidre féltékeny voltál?
TÉGED SZERET!!!!!!!!!!!!!
nem?:O
Egy szemernyi vita sincs a nő miatt, és más miatt sem.
Talán, ha 4x beszéltünk róla a 8 hónap alatt, de 2-3 mondatnál akkor sem többet.
Amiről itt beszélek, az magamban megy. Ezért érzem néha úgy, hogy szétfeszít ez az egész.
Igazából Te most szeretted meg ezt a férfit, és nagyon félted, hogy elveszíted, azért gondolod ezt.
De ez azt hiszem érthető is valamilyen szinten .
hát ,de ha ezen megy majd köztük a vita folyton,akkor majd szépen elválnak és esetleg próbálkozik a csajnál:D
én beleunnék abba,hogy ugyanolyan akarjak lenni,mint a másik csaj:S akar a fene olyan lenni,egyéni mindenki nem egyforma....itt azt érzem a lány hasonlítani akar a másik nőcire,hogy ugyanúgy bejöjjön a pasinak....ez viszont nem jó:S
Tudom, hogy velem van a baj, mert azt mondta, hogy már lezárta magában ezt az egészet!
Én valamiért mégsem hiszem el, pedig nincs semmi jel, ami erre mutatna.
ha akkor mondta, akkor meg nem foglalkozz vele,mert azóta veled van,biztos mert szeret..
mindenkinek az kell jobban akit,amit nem kaphat meg...egyértelmű:D
Mert, miert? :)
Miben mutatkozik meg a lecsuszas? Abban, hogy lazara veszi, es baratkozik vele? Megmagyaraznad? Hatha tanulok vmit. (egyebkent olyan nincsen, hogy egy nonek semmit sem kell tennie egy parkapcsolatert, mert o ugy tokeletes, ahogy van, egy ido utan a tokeletes no is unalmassa valik).
Akkor bízz meg benne!
:o)
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Napi kérdések
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Ti felhívnátok az exeteket, ha nőgyógyásztól feltett kérdésekre ő pontosabban tudna válaszolni? Vagy kockáztassam az egészségem?
- Nem lehet valahol megnézni itt a honlapon, hogy az egész nap folyamán milyen új fórumokat és tudásbázis kérdéseket tettek fel a hoxázók?