Fekete (néger) pasi és fehér nő! Vélemények? (beszélgetés)
Kicsit vigyazhatnal miket irkalsz..En sem elek,Magyarorszagon,nekem is van eleg sok rossz tapasztalatom a magyarokkal,de akkor sem hasznalok ilyen jelzoket..Verheted itt a melledet hogy boxol a felver ferjed huha most kell elajulni??
Megnyugtatlak,akarhol jarsz a vilagban,mindenhol fogsz talalni embereket,akik furcsan neznek egy 'vegyes parosra' nem tudja mindenki ezt elfogadni..pedig pl Skociaban Franciaorszagban Hollandiaban vagy akar az Usa-ban nem bunko rasszista magyarok elnek..
Tobb neger es felver kollegam volt,semmi bajom veluk..De nem tudnek hozzajuk nyulni:(Nem vagyok rasszista,semmi bajom veluk,sot a kisfiam fekete ovonenijet nagyon szeretem..De a fekete pasik taszitanak..Ugyanugy a sargak is:(
Hadd kérdezzem már meg, hogy a "rasszista bunkó" miként kapcsolódik a MAGYAR-hoz????
Kikérem magamnak!
Köszi:)
Mikor másfél éves volt,itt nyaraltak nálam Magyarországon és lányom jó barátnője jött látogatóba,unoka ölemben,cumi a szájában és a plüssjáték a kezében,mikor meglátta a magas,szőke fiatal nőt,egyszer csak kitépte a cumit a szájából és a játékkal együtt a folyosó vágébe dobta,nem tudtam elképzelni hogy mi történt,aztán amikor láttam hogy milyen szivesen fogja a vendég kezét(nem barátkozott bárkivel)akkor már leesett a tatusz,hát ő már nagy fiu,nem kell neki cumi ha ilyen szép csajt lát:)
Na látod,ezért vagyok büszke hogy magyar vagyok!
Na még akkor is nagyon büszke vagyok amikor az emberek segittenek egymásnak,de amikor a rosszindulatot és irigységet látom akkor nagyon elszomorodom.
",ha az idős ráncos hőlgyek gügyőgtek neki akkor űvőltött,ha szép fiatal akkor meg csendben volt vagy mosolygot"
:DD Hát ez nagyon tetszik nekem, nagyon jófej kis fickó lehet :D :)))
a fiu unokám gondolom fehér lányt választ mert már most is azokat szereti pedig az oviban vannak fekete kislányok is,de most két szerelme van,az egyik tudom hogy ferde szemű:)nem tudjuk pontosan a nemzetiségét ,a másik az szerintem norvég,de a szőkéket nagyon szerette amikor pici volt,most 5 éves,de nagyon szereti a lányokat,már bébi korától tudta hogy melyik a szép és fiatal,ha az idős ráncos hőlgyek gügyőgtek neki akkor űvőltött,ha szép fiatal akkor meg csendben volt vagy mosolygot,kb.3 hónaposan.A kislányt még nem tudom,ő a bátyát imádja egyelőre.
Én is örvendek hogy ilyen jó férjet fogott ki a lányom,elég ritka ez manapság,remélem ez így is marad,nagyon komoly ,szorgos,családcentrikus a vejem,náluk nincsen az hogy női meg férfi munka,mindenben segit,nagyon szeretem.
Lehet hogy egy kis vérfrissités nem árt:)?
Én is kb.4 éve olvastam arról a kutatásról amit a világ minden tájárol vett dns mintákból csinálnak,és hogy milyen eredményekre jutottak,számomra is meglepő volt,de engem nem zavar,de a fajok keveredésével frissül a génállomány,szerintem nem rossz,lehet hogy azok a nők akik vonzódnak az idegenekhez ösztönösen teszik?megérzik hogy egy génkeveredés jó utodókat eredményezne?
Ó, nem írtam, hogy minden fekete feketét kíván a gyerekének, csak ahogy a magyaroknál, ott is van ilyen nyilván :D És lehet, hogy tőlünk is kirekesztés, de tőlük is :))
Ami pedig a Te családodat illeti, örülök neki, hogy pozitív példák, hiszen az a fontos, hogy boldogok, és örülök, hogy a lányodnak sikerült "kifognia" egy rendes embert - tök függetlenül a színétől :)
Félvér gyerekeit még nem láttam olyan esetben, hogy ő is fehéret választott, de kíváncsi lennék, mennyire lesznek "barnák" azok a kisgyerekek
További ajánlott fórumok:
- Fekete - fehér - igen - nem
- Mellőzd az alábbi szavakat: fekete, fehér, igen, nem. Válaszolj és tedd fel a következő kérdést!
- Fekete-fehér ruha mosása, hogy a fekete fekete, a fehér fehér maradjon!
- Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió?
- Fekete fehér kockás inget mivel mossam együtt? :)
- Korom fekete haj, fehér bőr. Vélemények?