Fekete (néger) pasi és fehér nő! Vélemények? (beszélgetés)
Figyelj ide Rituskám! Nem veszem véresen komolyan a dolgot, csak szégyenkeztem mindig, amerre jártam.
Sok arab országban egyből "kiszúrják" a magyart.
Tunéziában például a medinában kiabálták felénk, hogy "Puskas Ocsi" - "Csicsolina", - bizonyítva ezzel, hogy mindent tudnak rólunk...
hát hol láttad te a hasizmát...? :DD :PP
megyek enni, mert annyira éhes vagyok, hogy Kozsót hallgatok, ennek nem lesz jó vége :D
nem lesz, mert még nem találkoztunk...csak chaten
FB, csodákra képes :) belikeoltam egy olyat, hogy fekete pasik, fehér nők...ő volt az első aki rámklikkelt, persze utána még 100, de le is jöttem arról az oldalról egyből... a többi túl nyomulós volt és sex párti, ő meg nem!
nekem nem volt, valahogy elkerülnek :D
amúgy a fekáról még azt kell tudni, hogy ő fehér feleséget akar!
Azért ez is érdekes szokott lenni, hogy a pasi akar fehéret. Mert általában itt a magyar pasik annyit tudnak hozzáfűzni, hogy biztos azért akarod, mert nagy a farka! Ami sztem nem feltétlen állja meg a helyét!
és zöldet? :D
csak ahogy írtatok a szexről, rájöttem, hogy engem a jeges tekintet vonz, viszont a sötét haj, jelenlegi szerelmetemnek is tiszta fekete haja van, de világoskék szeme :DD
További ajánlott fórumok:
- Fekete - fehér - igen - nem
- Mellőzd az alábbi szavakat: fekete, fehér, igen, nem. Válaszolj és tedd fel a következő kérdést!
- Fekete-fehér ruha mosása, hogy a fekete fekete, a fehér fehér maradjon!
- Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió?
- Fekete fehér kockás inget mivel mossam együtt? :)
- Korom fekete haj, fehér bőr. Vélemények?