Farmville (beszélgetés)
á, nem, azt tudom, hogy 100-nál több nem lehet:)
amúgy azóta rájöttem, az egyik market-ből vásárolt dekoráció okozhatta, mert amikor azt beraktam a raktárba, azóta megint tudok bushelt vásárolni :O
(egyébként az az "erőmérő tehén" dekoráció volt a ludas nálam, még szerencse hogy rájöttem)
én csak akkor nem tudok vásárolni bushelt, ha 100 db van. meg kell osztani a sajátjaidból, hogy legyen üres hely. utána lehet vásárolni.
ha nem ez okozza a hibát, nincs más ötletem :(
én
Nagy Csilla
vagy cicaanya
ugy találsz meg fent....jelölj be....
nekem még mindig nem működik :((
nem tudom mi lehet a baj.(de gondolom másnál megy, mert az én busheljeimből meg vásárolnak)
sziasztok!
kb 2-3 napja nem tudok bushelt vásárolni (senkitől). valaki másnak is felmerült ez a hiba?
Létrehoztam egy klubbot,akit érdekel csatlakozhat!
Köszi:))
Ez nem így működik...
Nem az a lényeg, hogy minél több szomszédod legyen, hanem azt szokták feltételül szabni, hogy még plusz X legyen.
Pl. ha 10 szomszédod volt, akkor most 15 kell hogy legyen. Ha 125 szomszédod volt, akkor 130 kell... Sosem az számít, hogy mennyi van, hanem megmondják, hogy mennyi plusz kell még hogy legyen...
visszatudod vonni a kapcsolatot de nem érdemes;)
Ha valami újat dobnak be akkor van hogy feltétel, hogy minél több szomszédod legyen;)
Oké hogy nem csinálnak semmit, de a létszám megvan;)
Igazán nincs mit... Kérdezz csak nyugodtan.:)
Sztem ezeket a nem játszó barátokat nem tudod törölni innen a neighbors fül alól, de mivel máshol sehol nem szerepelnek, nem sok vizet zavarnak :)
Csak itt -tájékoztató jelleggel- feltünteti őket a Framville, hogy tudd, hogy kik farmoznak az ismerőseid közül.
Nekem is van jópár ilyen, akik csak egyszer belekóstoltak, vagy eljutottak néhány szintig és aztán abbahagyták.
Köszi.
A legeslegutulsó kérdés:) a barátokkal kapcsolatban.
Amikor megnyitom a my neighbors oldalt, akkor legelőszőr megjelenik vagy 26 személy, akiknél az szerepel, hogy küldjek ajándékot, vagy adjam a barátaimhoz, csakhogy ők jóformán nem is játszanak, Egyszer vagy 2x voltak a FarmVillen, őket hogyan tudnám törölni?, merthogy ott nincs rá lehetőség, a barátok közül meg nem akarom törölni Őket
Szívesen! :)
Akinél kék a "neighbor" szó, az már meg van hívva szomszédnak, függőben van a kérés, csak még nincs elfogadva...
Írjál rá, hogy fogadja el, vagy küldjél neki egy új felkérést :)
Akkor még egy kérdés:),
A my neighbors oldalon van a farmvill barát kérés küldése.
Itt egy jópár kép mellett a neighbor szó barna, ők szomszédok is, de jópárnál kék. Ebből van, akit szeretnék meghívni szomszédnak, csak nem tudom hogyan kell:(
Van olyan fül, hogy "my neighbors" arra menjél rá, ott keresd meg az illetőt és kattints a "remove as neighbor"-ra. Ezzel a farmszomszédságot törlöd.
Ha az ismerőseid közül is törölni akarod, akkor azt biztos tudod, de ha nem, elmondom szívesen :)