Farmville (beszélgetés)
Szia Judit!
Dehogy baj :) Örülök neked....
Az asztal megterítve,sok finomsággal és a gyertyák is égnek rajta :))
Sziasztok:))
Közben az egyik szomszédom asztala félig meg van terítve:))) annyira tetszik.
Ha valaki szeretne jelölni: Tóth Erzsébet néven megtalál... a profil képem jelenleg Mazsola :))
köszi előre is.
:)persze!
Most nyitottam témát és idevonták össze az enyémet hozzátok:))
tudom senki nem kérdezte :)) én a Mazsolát választottam :)
Sziasztok mindenkinek.
nem vagy egyedül :)))
Már tegnap este írt az üzifalra az 1ik ismerősöm, aki amúgy rendezvényszervező, uhogy nem kevés ismerőse van, h hiányzik a névmemóriája :))))
én Jamie és a csodalámpa vagyok :)))
Nagyon sok mesét szerettem, de ha vki azt kérdezi, h melyik volt gyerekkorod legkedvesebb meséje, akkor egyből ez a válasz! :)))) Még manapság is van, h meg-megnézek 1 epizódot a youtubén! :))) Hála az ilyen videomegosztó oldalak kitalálóinak érte!!!! :)))
De most, amit találtam! :) Már el is felejtettem, h volt ilyen is! Denver az utolsó dinoszaurusz :))))
van egy kezdeményezés, aminek az a címe, h "Cseréld le a profilképed kedvenc gyerekkori rajzfilmfőhősödére >.<"
Belinkeltem ide, remélem megnyitható így is! :)
Ha nem, akkor keress rá! :) Sztem annyira aranyos! :) És pont azt néztem, h annyira tükrözik ezek a mesefigurák a szeméyliséget is :)))) Legalábbis jópár ismerősömnél nem is tudtam volna más jellegű mesefigurát elképzelni :)))
én meg csak nézek ki a fejemből, hogy mindenki egyszerre hülyült meg a fészbukon???:DDD összebeszélt a fél társaság, mindenki profilképet cserélt mesésre:)
mi ez amúgy? lemaradtam...
Sziasztok :)
Ha valakinek kell szomszéd még, akkor nyugodtan jelöljön.
Mesi Matvon néven futok!
És igyekszem minden nap legalább egyszer ajándékot küldeni!
Sziasztok