Farmerama játék (beszélgetés)
na akkor egy finlandiát ittam az egészségemre meg a tiétekére mert szülinapom van és már megyek is aludni mindjárt 4 óra és sajna nem aranyásni kelek fel:)
jó pihit nektek!!
Szia! :)
Növény megvan 248 mez kell még, elvileg pont meglesz. Az az igazság hogy sosem szerettem a felröppenős eventeket mert mindig nehéz összeszedni a felröppenőket.
na nekem ez a kéziproxizás kínai!
Másikat is mire megtanultam! nagyon bosszantó hogy már nem működik.
Német ip/sponsor
MediGuard.de - Jetzt den Arzneimittel-Check machen!40FA
reg+ vissza
Sziasztok :) Engedjétek meg, hogy picit hozzátegyek kókuszkuglófka leírásához a kéziproxyzásról.
Itt találhatók használható proxyk országonként és naponta: [link]
Csak ún. elite proxyt érdemes használni (és abból sem mind tökéletes), mert még az anonym is átlátszik. Ez onnan állapítható meg, hogy a játékban a Sponsoron a magyar ajánlatok látszanak.
Ha majd kell egy Chrome kiegészítő használatának leírása, akkor inkább priviben, nem akarom szétoffolni a fórumot.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?