Farmerama játék (beszélgetés)
A kecsketejes feladatsorba nem voltak képesek beletenni sehova egy nyamvadt farmaranyat sem...
Sóherek!
Bocs, egy kicsit OFFolok.
Nem tudja valaki, hogy facebookon hol lehet megézni, hogy én kit jelöltem ismerősnek?? Mert 2napja olyanok igazolnak vissza akiket nem is tudom kicsoda. Valamit megnyomhattam, de hogy mit azt nem tudom, mert ezeket az embereket én tuti nem ismerem akik most visszaigazolják a felkérésemet.
A csudába! De mostanában már nem volt, ugye? Asszem erről lemaradtam.
Megint más: óriási csattogással vihar támadt nálunk, már csöpög az eső, de szerintem pár perc, és leszakad az ég (Komárom-Esztergom megye, Tata).
Tegnap délután javasoltam neki, hogy ebben a stílusban anyukájával társalogjon, aki nem volt képes többre megtanítani. Lehet, hogy sértő, de így van.
Mint szülő, az anya egyértelműen kudarcot vallott, ha egyáltalán valaha is megpróbálta nevelni!
Sziasztok.
Most nézem ,h milyen szépet írt neked a kiscsaj....:(
Ilyennek aztán soha nem adnék farmot az tuti,leszerepelt rendesen.
Na hallod! Te aztán jól megkaptad! Tényleg írni kellene a hoxa-nak, tiltsák ki egy életre!
Habár mindannyian jól megkaptuk, csak Te még priviben is!
Dehogyis, nem pocsékolom rá az időmet, meg annyira nincs is jelentősége.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy gesztenye milyen képet vágna, ha a fiai egy ilyen lánnyal állítanának haza :D:D:D
Nekem is az jutott az eszembe, hogy ki kell tiltani innen. Szerintem mi itt békésen megvagyunk egymás mellett, segítjük a másikat, és nem pocskondiázunk.
Nem érdemes időt sem fecsérelni az ilyenre, menjen oda, ahonnan jött!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?